Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím,

nemáte někdo zkušenosti z demontáží spodní částí nárazníku ? (myslím ten spodní černý plast)

když jsem se jen tak díval tak zespod drží asi 3 šrouby a zbytek je možná jen nějak nacvaklý a nerad bych něco ulomil aby mi to tam nedrželo 

díky ...

Vloženo

dnes jsem měl konečně čas se na to podívat a bude to složitější než jsem si myslel to povycvakávat, 

možná by bylo jednoduší zdělat celej nárazník a až pak povycvakávat pěkně na stole jen se bojím že budu muset odstrojit pulku auta, podběhy, zadní světla a doufat že někde nebude schovaný někde nějaký šroubek

nebo to udělat na autě, jen bych si ho musel dát doma na zvedák ....  :kol-32:   

Vloženo

to:Maco123 diky za fotky :)

no je to sice blby ze k vuli casti narazniku budu muset zhodit cely naraznik ale co aspon kuchnu novy auto, uz sem se vrtal u motoru, v intrieru tak jeste ten exterier

chcu to sundat z ciste estetickyho hlediska

mam tam ty cerno stribrny kola a k nicemu moc neladi, casem necham polepit nacerno strechu ale ted chci polepit folii prave ten cerny spodni plast narazniku tak at mi ty kola a jak jsem psal tak i pozdeji stecha k sobe "ladily"

Vloženo

Aha tak to jsem nevedel a nenasel jsem ho ale ta folia me vyjde levneji, navic uz ji mam koupenou jen skoda ze se nedostane koupit nejaky difuzor ten by tam taky nevypadal spatne ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...