Přejít na obsah

zadní nárazník SB

hardb

Doporučené příspěvky

dnes jsem měl konečně čas se na to podívat a bude to složitější než jsem si myslel to povycvakávat, 

možná by bylo jednoduší zdělat celej nárazník a až pak povycvakávat pěkně na stole jen se bojím že budu muset odstrojit pulku auta, podběhy, zadní světla a doufat že někde nebude schovaný někde nějaký šroubek

nebo to udělat na autě, jen bych si ho musel dát doma na zvedák ....  :kol-32:   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to:Maco123 diky za fotky :)

no je to sice blby ze k vuli casti narazniku budu muset zhodit cely naraznik ale co aspon kuchnu novy auto, uz sem se vrtal u motoru, v intrieru tak jeste ten exterier

chcu to sundat z ciste estetickyho hlediska

mam tam ty cerno stribrny kola a k nicemu moc neladi, casem necham polepit nacerno strechu ale ted chci polepit folii prave ten cerny spodni plast narazniku tak at mi ty kola a jak jsem psal tak i pozdeji stecha k sobe "ladily"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...