hardb Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 zdravím,nemáte někdo zkušenosti z demontáží spodní částí nárazníku ? (myslím ten spodní černý plast)když jsem se jen tak díval tak zespod drží asi 3 šrouby a zbytek je možná jen nějak nacvaklý a nerad bych něco ulomil aby mi to tam nedrželo díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Bude to něco podobnýho jako u liftu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 dnes jsem měl konečně čas se na to podívat a bude to složitější než jsem si myslel to povycvakávat, možná by bylo jednoduší zdělat celej nárazník a až pak povycvakávat pěkně na stole jen se bojím že budu muset odstrojit pulku auta, podběhy, zadní světla a doufat že někde nebude schovaný někde nějaký šroubeknebo to udělat na autě, jen bych si ho musel dát doma na zvedák .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Pár fotiek ak ti pomôžu: Editováno: 19. Březen 2015, autor: Maco123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Mozna laicky dotaz: k cemu to chces oddelat? Podle mne jeddnodussi a rychleji je sundat celej naraznik - pak demontovat ten cernej kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 to:Maco123 diky za fotky no je to sice blby ze k vuli casti narazniku budu muset zhodit cely naraznik ale co aspon kuchnu novy auto, uz sem se vrtal u motoru, v intrieru tak jeste ten exterier chcu to sundat z ciste estetickyho hlediska mam tam ty cerno stribrny kola a k nicemu moc neladi, casem necham polepit nacerno strechu ale ted chci polepit folii prave ten cerny spodni plast narazniku tak at mi ty kola a jak jsem psal tak i pozdeji stecha k sobe "ladily" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Da sa kupit ten plast z Monte carla v ciernej perleti.no cena na sk je 385 eur.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Aha tak to jsem nevedel a nenasel jsem ho ale ta folia me vyjde levneji, navic uz ji mam koupenou jen skoda ze se nedostane koupit nejaky difuzor ten by tam taky nevypadal spatne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.