mtmb Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Zdravím všechny. Chtěl bych vás poprosit o radu ohledně obrysových světel, které se mi nechtějí rozsvítit. Nesvítí jak vpředu tak ani vzadu. Rozsvítí se pouze tehdy když dám při vyndaném klíčku levou nebo pravou parkovačku. Jakmile ale nastartuji auto, tak se mi ani nezapne automatické rozsvícení světel, kontrolka na palubce se také nerozsvítí a přední potkávací světla se rozsvítí až po přepnutí ovladačem na rozsvícení světel do polohy 2. Zadní ale ani tak nesvítí. Jinak vše ostatní svítí, pojistky atd. jsem kontroloval a vše v pořádku. Prošel jsem kdejaké fóra, ale bohužel nikde jsem se nic konkrétního nedozvěděl. Děkuji předem za rady. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 jojo, vadné relé denního svícení, pohledej, není to tak dávno, co se tu na to někdo ptal... ve škodovce to prý mění bez řečí rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtmb Vloženo 17. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Také si myslím že to bude zřejmě relé DS. Jsem objednaný do servisu tak uvidím co to bylo. Pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato1710 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Zdravim pani. Mam problem v servise s jednou fabiou. Nejdu zapnut oobrysove svetla. Z vypinaca prud ide ked sa zopne. Packa pod volantom vymenena. Neviete mi poradit alebo nema niekto schemu z bcm 6Q1 937 046 D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 když ti de proud z vypínače, tak vem zkoušečku a zjisti, kde se ti ztrácí. Od pojistek jde? Co kostra světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Máš napětí na všech třech vývodech spínače světel (13, 14, 16) a na pojistkách 33, 34 a 36? S BCM to nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motejl Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Zdravím, dnes jsem si všiml že mi na fabce 1,4 TDI 2006 nesvítí zadní ani přední obrysová světla, jen přední potkávačky. Prošel jsem pojistky, ty jsou ok i žárovky. Setkal se někdo z vás už s tímto ? Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.