hilfik Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ahoj potřebuji poradit s problémem který jsem nenašel v příspěvcích,možná jsem špatně hledal.Jde o tohle,mám octávku r.v.98 1.9 tdi 66kw najeto 410 000 km, při zapnutí klimatizace - manuál-se mi začne kouřit od vypínače tak ji hned vypnu. Nevíte někdo čím to je a jak si stím poradit díky Hilfik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Buď je k.o vypínač ale spíš bude někde zkrat. Zkusil bych obejít spínač a pokud to vyrazí pojistku nebo se budou hřát kabely tak to má kraťas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilfik Vloženo 22. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Ahoj díky za radu,mechnicky to zvládnu ale o elektrice vím jen že svítí a kope tak musím sehnat odborníka. Hilfik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilfik Vloženo 13. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ahoj tak to bylo vypínačem,holt je to už 17 let staré dík.Hilfik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.