cendoslav Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Zdravím vás, mám prosbu, na displeji MAXI DOT (palubního počítače) se v dolní části objevuje vlevo celkové kilometry a vpravo "trip" denní kilometry. Denní počítadlo ujetých kilometrů mne nezajímá (a ani jsem je nikdy nepoužil), ba naopak mne daleko více zajímají celkové ujeté kilometry. Jelikož velice často používám tempomat, tak právě při zapnutí tempomatu (který je vlastně neustále zapnutý) mi celkové kilometry zmizí. Je nějaký způsob, možnost zrušit "trip" počítadlo a nahradit ho počítadlem celkové ujeté vzdálenosti? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Toto pokiaľ viem nie je možné, ale dá sa vypnúť cez diagnostiku zobrazenie nastavenej rýchlosti a znaku tempomatu, potom tam budú stále celkové km. Ale ten cruise control on mne celkom vyhovuje..... Editováno: 19. Březen 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Celkové kilometry vidíš před nastartováním a po vypnutí motoru, řekl bych, že se s tímto musíš smířit, taky bych radši celkovou vzdálenost než trip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cendoslav Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ještě je to vidět během jízdy u rádia Bolero pod Dlouhodobým sledováním, ale jak říkáš, raději celkovou než trip. Jen je mi divné, že to nejde jako na mobilu posouvat ikony. V diagnostice uchopím trip, šup s ním do koše a na jeho místo posunu celkové kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.