Přejít na obsah

cendoslav

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

705 zobrazení profilu

Oznámení cendoslav

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za podrobný popis, ale přesně takhle jsem to už dělal před týdnem, ale právě mi to hází tu chybu kdy mi oznámí nalezený software na kartě (Karta SD: Download softwaru) ale po vstupu do „Informace o systému“ a volbě „Aktualizovat software“ po hledání aktualizaci nenajde. Leda, že by během té doby opravili cestu v metainfo2.txt ....za chvilku vyzkouším.
  2. Nezkoušel někdo dotaz na Škoda-Auto? ...nevidím důvod proč jít kvůli update rádia do servisu, to už by bylo moc, né?
  3. Přesně takto se mi projevuje Bolero, lépe bych to lubikSK nenapsal. Takže spíš chyba v rádiu resp. v cestě souboru než chyba karty. Škoda.
  4. Ahoj, díky za ochotu, ale stejně to nějak nejde. Asi jsem lama. Karta je naformátovaná, takže na ní nic není. Na kartě je jen složka (cpu+soubory) a soubor (metainfo2.txt) ze staženého souboru.
  5. díky za info, nicméně kartu jsem naformátoval na FAT32 a stále to háže chybu
  6. Našel jsem novou aktualizaci pro rádio Bolero. Konkrétně RadioLog a především Bluethooth. Jenže rádio mi nenačte kartu, přitom mám kartu typu SDHC (třída 10). Nevíte zda jsou ještě nějaká omezení, např. velikost karty apod.? Díky.
  7. Mám prosbu je možné najít postup/manual pro kódování? Např. na aktivaci HHC, deaktivace AM pásma, deaktivace Start/Stop, atd.
  8. Turbo. Jen turbo nebo je s tím něco spojené? ....a za pět set ho asi neseženu, co?
  9. Pro lamu jako já - jaký je rozdíl motorů 1,4 TDI u 66kW a 77kW verze? Je to věcí součástek, materiálu, celého bloku motoru anebo je rozdíl "pouze" v software?
  10. Ještě je to vidět během jízdy u rádia Bolero pod Dlouhodobým sledováním, ale jak říkáš, raději celkovou než trip. Jen je mi divné, že to nejde jako na mobilu posouvat ikony. V diagnostice uchopím trip, šup s ním do koše a na jeho místo posunu celkové kilometry.
  11. Zdravím vás, mám prosbu, na displeji MAXI DOT (palubního počítače) se v dolní části objevuje vlevo celkové kilometry a vpravo "trip" denní kilometry. Denní počítadlo ujetých kilometrů mne nezajímá (a ani jsem je nikdy nepoužil), ba naopak mne daleko více zajímají celkové ujeté kilometry. Jelikož velice často používám tempomat, tak právě při zapnutí tempomatu (který je vlastně neustále zapnutý) mi celkové kilometry zmizí. Je nějaký způsob, možnost zrušit "trip" počítadlo a nahradit ho počítadlem celkové ujeté vzdálenosti? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...