Prosinec 23, 20186 r Tak jsem to prohodil, a pořád to svítí červeně. Nejdřív bliká červeno-zeleně a pak to svití červeně. Na wifi najdu smartgate_123456. Takže to pořád nekomunikuje. Takže předpokládám, že to bude rokem výroby, ale přijde mi to divný. :D Upraveno Prosinec 23, 20186 r od Wyskonzin
Prosinec 23, 20186 r Autor Chjo...to jsem slyset nechtel :( Jeste jsem nasel tohle...tak kdo vi A to blikani cerveno-zelene to delalo i pred tim...pri tom zapojeni podle navodu? Upraveno Prosinec 23, 20186 r od majkl.s
Prosinec 23, 20186 r Autor Tezko rict...zkusit se to muze. To blikani je stejne jako pred tim prepojenim nebo to pred tim svitilo rovnou cervene?
Prosinec 23, 20186 r No teď to mám přehozený, tak s tím zkusim něco najet a uvidím. Pak ještě teda to přehodit zpět podle návodu a zase zkusit něco najet. Když zapnu kliček tak mi blika červeno zeleně, když dobliká, rozsvítí se červeně. To samý dělala před tím. Nejdřív blikala a pak červeně.
Prosinec 23, 20186 r Autor Hmm....tak uz fakt nevim. Nic jinyho me nenapada. Taky je mozny ze s Octavii to nepojede nebo fakt uz nevim :( Uvidim jak dopadnu ja s montazi v Yetim
Prosinec 23, 20186 r Autor Az sezenu nejakou garaz...mozna tenhle tyden bude, ale neni to zatim jisty. Vedet dam
Prosinec 23, 20186 r + se mi rozvsitila kontrolka airbagu, ale to ai myslím udělalo to přepojení. Ještě odpoledne to zkusim hodit zpátky :D
Prosinec 23, 20186 r Teď ještě koukám a u smartgate pro rapida, tam to barevný označení sedí. Nemáš obsazení svorkovnice u rapidu?
Prosinec 23, 20186 r Autor Rapid má jinou jednotku než Yeti/O2. Ale osazení nemam. Jen výřez z návodu pro SmartGate do rapida
Prosinec 23, 20186 r Tak jsem to při přepojování zpět (podle návodu) přepojil špatně, prohodil jsem omylem vodiče a auto nastartovalo a hned chcíplo, hlásilo to závadu brzd a nic nefungovalo. Tj. pokud to zapojíš blbě, tak to poznáš. :D 5 km najet nepomohlo, mám tam gateway 19.05.12. Tak asi z roku 2013 budou jiný, a proto to nekomunikuje. Tím má snaha asi končí. Veselé Vánoce :D Upraveno Prosinec 23, 20186 r od Wyskonzin
Prosinec 23, 20186 r Autor No tak to jsem nejspis taky namydlenej. No uvidime jak dopadnu ja, ale taky moc sanci nevidim... A po prepojeni spravne je vsechno OK? Nikde nezustala zadna chyba? Taky pekny svatky
Prosinec 23, 20186 r Zůstala chyba airbagů, ale to bude stačit vymazat na diagnostice si myslím, s tím si hlavu zatím nelámu.
Prosinec 23, 20186 r Autor Aha...já myslel že máš i diagnostiku. Ouk... No nic, až budu montovat dam vědět jak jsem dopadl
Prosinec 23, 20186 r Ten navod co tu bol odkaz je moj. Povodne som mal kupeny set na Rapid, a montoval som na F3. Cely navod bol tak stavany. Porovnaval som si aj schemy a napojil podla oznacenia pinov, ako som to uviedol. Isiel by som na vasom mieste podla schem a DP. Niekde mozno doma k tomu vyhrabem poznamky, co som si pripravoval. Mam doma este jednu jednotlu zvysnu, tak som ju chcel hodit do Roomstra 2010 so starou elektronikou z F1fl. Ale zatial som sa k tomu nedostal. Tam som vychadzal toez podla oznacenia pisnov BSG (starsia verzia BCM) jednotky. Nikto sa nevedel vyjadrit, ci to ma zmysel...
Prosinec 26, 20186 r Nezjišťovali jste někdo, kolik by si za tu montáž řekl autorizák? Jak jsem si pročetl tuhle diskusi, tak s tím nemám moc chuť experimentovat. Uvažuji, že bych to vrazil do Yeti 2015 a 2016.
Leden 3, 20196 r Tak já se tedy zeptal a bylo mi řečeno 2 hodiny práce po 800 Kč, takže montáž 1600 Kč s DPH.
Leden 3, 20196 r Autor Diky za info, ja o vikendu mel na chvili garaz tak jsem sundal spodni kryt palubky a kdyz jsem videl ten pristup tak jsem to zase zadekloval :-DTakze az v lete :-(
Leden 3, 20196 r A já to mám asi taky vyřešené. Autorizáku trvalo přes tři pracovní dny, než mi odpověděli na jednoduchou otázku a za tu dobu se cenovka vrátila do normálu, takže nic. Pánové mě jen utvrzují v tom, že další auto už Škodovka nejspíš nebude.
Leden 3, 20196 r Muzes koupit u konkurence, tam to maji jeste ve sleve. https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-smartgate-skoda-original-10815cz1136/
Leden 3, 20196 r Díval jsem se, ale už to není ono. Když k tomu přičtu poštovné, tak to je skoro 2x dražší, než kdybych si to koupil tenkrát přímo u Škodovky a nechal poslat do servisu, kde by to montovali. Jsem teď na ně docela na... a nemám chuť jim nechat vydělat za tu montáž. Můžu zajet do jiného servisu, ale zatím se držím toho, ať na to auto sahají jen jedni, i když nevím, jestli dělám dobře. Jednou mě nechali odjet na nevyvážených kolech. "My jsme čekali, že to bude dobré, když to bylo nové nepoužité kolo z fabriky". Když jsem přecházel u oleje na pevný interval, tak jsem tam s tím autem byl 3x a trvalo to rok, než to srovnali. Když jsem odjížděl, tak to psalo servis za 0 dnů. OK pevný interval 0=365, zítra to nebylo bude dobré. Špatná úvaha. Zajel jsem tam s tím znovu, něco s tím udělali, ale tak na půl. Olej to počítalo dobře, ale čas do pravidelné prohlídky ne, nebo naopak. Už se nepamatuji. Za pár týdnů se to zase rozsypalo celé a začalo to řvát hned při zasunutí klíčku. Na třetí pokus flashli řídící jednotku a začalo to počítat dobře, ale všechno to už bylo o cca měsíc posunuté, protože už tam nemohli napsat zpětně správný čas a km. To se srovnalo až po roce při další výměně oleje. Autorizák, ale problémy jak u garážmístra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.