osobne Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Podařilo se to už někomu zprovoznit na Yeti Facelift? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 (editace) Tak jsem to prohodil, a pořád to svítí červeně. Nejdřív bliká červeno-zeleně a pak to svití červeně. Na wifi najdu smartgate_123456. Takže to pořád nekomunikuje. Takže předpokládám, že to bude rokem výroby, ale přijde mi to divný. :D Editováno: 23. Prosinec 2018, autor: Wyskonzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 (editace) Chjo...to jsem slyset nechtel :( Jeste jsem nasel tohle...tak kdo vi A to blikani cerveno-zelene to delalo i pred tim...pri tom zapojeni podle navodu? Editováno: 23. Prosinec 2018, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Takže najet 5 km s připojenou jednotkou smartgate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Tezko rict...zkusit se to muze. To blikani je stejne jako pred tim prepojenim nebo to pred tim svitilo rovnou cervene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 No teď to mám přehozený, tak s tím zkusim něco najet a uvidím. Pak ještě teda to přehodit zpět podle návodu a zase zkusit něco najet. Když zapnu kliček tak mi blika červeno zeleně, když dobliká, rozsvítí se červeně. To samý dělala před tím. Nejdřív blikala a pak červeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Hmm....tak uz fakt nevim. Nic jinyho me nenapada. Taky je mozny ze s Octavii to nepojede nebo fakt uz nevim :( Uvidim jak dopadnu ja s montazi v Yetim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Dej vědět jak si dopadl. Kdy to hodláš dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Az sezenu nejakou garaz...mozna tenhle tyden bude, ale neni to zatim jisty. Vedet dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 + se mi rozvsitila kontrolka airbagu, ale to ai myslím udělalo to přepojení. Ještě odpoledne to zkusim hodit zpátky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 A sakra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Teď ještě koukám a u smartgate pro rapida, tam to barevný označení sedí. Nemáš obsazení svorkovnice u rapidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Rapid má jinou jednotku než Yeti/O2. Ale osazení nemam. Jen výřez z návodu pro SmartGate do rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 (editace) Tak jsem to při přepojování zpět (podle návodu) přepojil špatně, prohodil jsem omylem vodiče a auto nastartovalo a hned chcíplo, hlásilo to závadu brzd a nic nefungovalo. Tj. pokud to zapojíš blbě, tak to poznáš. :D 5 km najet nepomohlo, mám tam gateway 19.05.12. Tak asi z roku 2013 budou jiný, a proto to nekomunikuje. Tím má snaha asi končí. Veselé Vánoce :D Editováno: 23. Prosinec 2018, autor: Wyskonzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 No tak to jsem nejspis taky namydlenej. No uvidime jak dopadnu ja, ale taky moc sanci nevidim... A po prepojeni spravne je vsechno OK? Nikde nezustala zadna chyba? Taky pekny svatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Zůstala chyba airbagů, ale to bude stačit vymazat na diagnostice si myslím, s tím si hlavu zatím nelámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Aha...já myslel že máš i diagnostiku. Ouk... No nic, až budu montovat dam vědět jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Ten navod co tu bol odkaz je moj. Povodne som mal kupeny set na Rapid, a montoval som na F3. Cely navod bol tak stavany. Porovnaval som si aj schemy a napojil podla oznacenia pinov, ako som to uviedol. Isiel by som na vasom mieste podla schem a DP. Niekde mozno doma k tomu vyhrabem poznamky, co som si pripravoval. Mam doma este jednu jednotlu zvysnu, tak som ju chcel hodit do Roomstra 2010 so starou elektronikou z F1fl. Ale zatial som sa k tomu nedostal. Tam som vychadzal toez podla oznacenia pisnov BSG (starsia verzia BCM) jednotky. Nikto sa nevedel vyjadrit, ci to ma zmysel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Nezjišťovali jste někdo, kolik by si za tu montáž řekl autorizák? Jak jsem si pročetl tuhle diskusi, tak s tím nemám moc chuť experimentovat. Uvažuji, že bych to vrazil do Yeti 2015 a 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Tak já se tedy zeptal a bylo mi řečeno 2 hodiny práce po 800 Kč, takže montáž 1600 Kč s DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Diky za info, ja o vikendu mel na chvili garaz tak jsem sundal spodni kryt palubky a kdyz jsem videl ten pristup tak jsem to zase zadekloval :-DTakze az v lete :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 A já to mám asi taky vyřešené. Autorizáku trvalo přes tři pracovní dny, než mi odpověděli na jednoduchou otázku a za tu dobu se cenovka vrátila do normálu, takže nic. Pánové mě jen utvrzují v tom, že další auto už Škodovka nejspíš nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Muzes koupit u konkurence, tam to maji jeste ve sleve. https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-smartgate-skoda-original-10815cz1136/ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Díval jsem se, ale už to není ono. Když k tomu přičtu poštovné, tak to je skoro 2x dražší, než kdybych si to koupil tenkrát přímo u Škodovky a nechal poslat do servisu, kde by to montovali. Jsem teď na ně docela na... a nemám chuť jim nechat vydělat za tu montáž. Můžu zajet do jiného servisu, ale zatím se držím toho, ať na to auto sahají jen jedni, i když nevím, jestli dělám dobře. Jednou mě nechali odjet na nevyvážených kolech. "My jsme čekali, že to bude dobré, když to bylo nové nepoužité kolo z fabriky". Když jsem přecházel u oleje na pevný interval, tak jsem tam s tím autem byl 3x a trvalo to rok, než to srovnali. Když jsem odjížděl, tak to psalo servis za 0 dnů. OK pevný interval 0=365, zítra to nebylo bude dobré. Špatná úvaha. Zajel jsem tam s tím znovu, něco s tím udělali, ale tak na půl. Olej to počítalo dobře, ale čas do pravidelné prohlídky ne, nebo naopak. Už se nepamatuji. Za pár týdnů se to zase rozsypalo celé a začalo to řvát hned při zasunutí klíčku. Na třetí pokus flashli řídící jednotku a začalo to počítat dobře, ale všechno to už bylo o cca měsíc posunuté, protože už tam nemohli napsat zpětně správný čas a km. To se srovnalo až po roce při další výměně oleje. Autorizák, ale problémy jak u garážmístra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Jo to je jen detail, hlavně když nic nezkurví mechanicky. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.