polot Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ahoj, mám škodu rapid spacebak necele 2 mesiace 1200km,dnes som menil kolesá pohľad na tlmiče bol hrozný ,všetky 4 tlmiče su v dolnej časti tak 2-4cm napadnute hrdzou ,o nič lepšie nevypadá ani tlmič výfuku.Je to normálne ?Má to niekto na svojom vozidle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 môžeš pre lepšiu predstavu hodiť foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 já bych řekl, že po zimě to bude úplně normální i u skoro nového auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 škoda foto som neurobil, chcel som poslať do výroby ,no po vystriekani vapkou ostali tlmiče čiste až na niektore mjesta kam sa nedostal poriadny tlak, ( chcel som ísť reklamovať ) že vraj to bola náletová hrdza ešte z prevozu vlakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 až na ten tlmič výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.