mcmartin Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Ahoj,včera jsem jel z olomouce domů a při otočení klíčku se mi nerozsvítil palubák na přístrojovce,respektive nic neukazoval,byl jsem s toho celkem v šoku a nečekám,že tam bude nějaká finta,ale počítám s tím,že nejspíš odešel,protože auto je měsíc po záruce a začínám věřit na tzv. "kurvítka" chci se jen zeptat co se stím dá dělat a zdali je někdo v okolí ostravy co si s tím poradí?děkuji.... jedná se o tyto budíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Pojistky jsi kontroloval? U předface 2 a 20, u FL 3 a 22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Treba na chvíľu odpojiť baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.