viki08 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Dobrý den chci se zeptat zkušenejch škodováků na jednu pro mě důležitou radu ... Mam Škoda Octavia 1.8t a mam dlouhodobej problém s řazenim.Zpátečka jde opravdu špatně musim jí tam dávat pomaličku a s hodně velkym citem aby nešla přes zuby jedníčka tu musim hodně tlačit k sobě a ted už i trochu doufat aby tam šla a i tak tam jde opravdu špatně , občas ale to až ted poslední cca 2 měsíce mi místo jedničky tam spadne 3 ale dávam tam 1 ... Dvojka taky nejde nic moc ale docela to de oproti 1 a tý zpátečce můj mechanik tvrdí že je to spojka na 90% a dopročuje mi spojku i s prácí origo za 15 500kč(origo škoda) příde mi to docela dost a hl. si myslím že by bohatě stačila spojka třeba od SACHS třeba zde http://www.skoda-dily.cz/eshop/06a105264k-spojka-1-8t-110kw-132kw.html ... prosim o radu hl. jestli vám to taky dělala spojka před tim než úplně odešla ?? Mě totiž ani neprokluzuje a ještě dodám že pokud jedu už delší dobu tak je to řazení trochu horší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki08 Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ještě dodám že po delší jízdě mi to řazení příde ještě o něco horší a spojka mi neprokluzuje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Nejdříve bych dle dílenské přiručky seřídil lanovody od radící páky. Ano spojka to dělat může, protože je tam dvouhmota a když je unavnená tak se zhorší řazení. Komplet spojka+setrvák vyjde opravdu kolem 9tis kč + práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki08 Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Ok a ještě se zeptám na kolik tak vyjde seřízení těch lanovodů cca ... ?? A ještě se zeptám googlil jsem jestli někdo nemá stejný problém a vyhodilo mi to pár týpku který popisvali to co já a vyřešila to věcička "unašeč táhla řazení" nemáte stim zkušenost ... ?? mohlo by to být tim ?? děkuju za odpoved ... Editováno: 24. Březen 2015, autor: viki08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ahoj. Ja som mal iný problém, keď mi odchádzala spojka. Všetko šlo radiť hladko, až na vyradenie spiatocky a čím dlhšie som cuval, tým to bolo horšie. Rýchlosť bolo nutné niekedy doslova vytrhnúť. Trvalo to cca 2 roky, až raz po štarte niečo zachrastilo a už som nezaradil. Resp zaradil, ale pri vypnutom motore a pekne na dvojke som došiel až k mechanikovi. Výmena komplet spojky ma stála cca 400e, neviem presne, lebo som dal robiť viac vecí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.