Přejít na obsah

Prý je to SPOJKA ??

viki08

Doporučené příspěvky

Dobrý den chci se zeptat zkušenejch škodováků na jednu pro mě důležitou radu ;) ... Mam Škoda Octavia 1.8t a mam dlouhodobej problém s řazenim.Zpátečka jde opravdu špatně musim jí tam dávat pomaličku a s hodně velkym citem aby nešla přes zuby jedníčka tu musim hodně tlačit k sobě a ted už i trochu doufat aby tam šla a i tak tam jde opravdu špatně , občas ale to až ted poslední cca 2 měsíce mi místo jedničky tam spadne 3 ale dávam tam 1 ... Dvojka taky nejde nic moc ale docela to de oproti 1 a tý zpátečce můj mechanik tvrdí že je to spojka na 90% a dopročuje mi spojku i s prácí origo za 15 500kč(origo škoda) příde mi to docela dost a hl. si myslím že by bohatě stačila spojka třeba od SACHS třeba zde http://www.skoda-dily.cz/eshop/06a105264k-spojka-1-8t-110kw-132kw.html ... prosim o radu hl. jestli vám to taky dělala spojka před tim než úplně odešla ?? Mě totiž ani neprokluzuje a ještě dodám že pokud jedu už delší dobu tak je to řazení trochu horší ...  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok a ještě se zeptám na kolik tak vyjde seřízení těch lanovodů cca ... ??  A ještě se zeptám googlil jsem jestli někdo nemá stejný problém a vyhodilo mi to pár týpku který popisvali to co já a vyřešila to věcička "unašeč táhla řazení" nemáte stim zkušenost ... ?? mohlo by to být tim ?? děkuju za odpoved ... 

Editováno: , autor: viki08
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ahoj. Ja som mal iný problém, keď mi odchádzala spojka. Všetko šlo radiť hladko, až na vyradenie spiatocky a čím dlhšie som cuval, tým to bolo horšie. Rýchlosť bolo nutné niekedy doslova vytrhnúť. Trvalo to cca 2 roky, až raz po štarte niečo zachrastilo a už som nezaradil. Resp zaradil, ale pri vypnutom motore a pekne na dvojke som došiel až k mechanikovi. Výmena komplet spojky ma stála cca 400e, neviem presne, lebo som dal robiť viac vecí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...