xmirekx Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zdravím, máti má Fabii 1,2 HTM, najeto cca 40tKm a zničeho nic se začal ozývatpodivný zvuk jakoby něco kovového klepalo duté kovové nádoby - stejný zvuk vydá prázná plynová bomba, když se do ní klepne kladívkem. Zvuk se ozývá, subjektivně, ze zadní části vozu a jen při přeřazení, nebo pokud se motor dostane do nízkých otáček (těsně před podřazením). Setkali jste se s tím někdo? Dík za info a hezký den, mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Spodní silemblok převodovky(zadní vzpěra),dělá mi to též takové cvaknití při přeřazení a nebo při prudším rozjezdu či ubrání plynu a vyměnu bych neodkládal pak rupne vlnovec na výfuku,já jsem se na to před zimou vyprd a už mi prdí výfuk. http://www.cc-autodily.cz/vzpera-zadni-fabia-7_7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 žeby tak skoro po 40.000km? ..čo tak zadné lôžka ramien? ...tie tiež dokážu vydávať "pekné" zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 No je fakt,že 40tis je dost málo,ale to by mělo být málo i na ta lužka v ramenech,ale záleží po jakejch cestách necestách se občas asi musí jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmirekx Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Chlapi dík za info. Babi to hodí do servisu, napíšu sem co to tam našli. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.