Mirec000 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Zdravim mam problem so snimacom tlaku G450 uz som bol v dvoch servisoch a problem pretrvava ide o to ze prvykrat mi ho vymenili za Bosh prisbosobili z RJ motora... po niekolkych km sa mi znova rozviestila kontrolka motora a vypisalo chybu s tym ze motor isiel normalne tah normalny nevypadaval... nevedeli mi to spravit tak ma poslali k inemu panovy ten spravil to iste len tam dal original diel tak som si prisiel pre auto ze je to opravene a idem domov a bum auto prestalo tahat musel som vyhodit rychlost a potom to slo stalo sa to viackrat samozrejme som sa hned otocil isiel naspat k tomu panovi do servisu a znova vypisalo tu istu chybu ten snimac tak mi ju len vymazal s tym ze mam prist v pondelok, som zufali z toho.... vcera som jazdil cely vecer s tym ze motor isiel normalne ani raz mi nevynechal neprestal tahat kontrolka nesvieti... dnes som bol v meste cca 20km a stalo sa to znova vynechal musel som vyhodit rychlost a opakovalo sa to asi este 3 krat... nema niekto skusenost Octavia 2 1.9 TDI 77kw PDF dufam ze rozumiete po slovensky Editováno: 28. Březen 2015, autor: Mirec000 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 aké číslo má ten snímač čo máš teraz namontovaný? alebo pozri sem http://forum.skodahome.cz/topic/89669-g450/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur.peto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Zdravim mam problem so snimacom tlaku G450 uz som bol v dvoch servisoch a problem pretrvava ide o to ze prvykrat mi ho vymenili za Bosh prisbosobili z RJ motora... po niekolkych km sa mi znova rozviestila kontrolka motora a vypisalo chybu s tym ze motor isiel normalne tah normalny nevypadaval... nevedeli mi to spravit tak ma poslali k inemu panovy ten spravil to iste len tam dal original diel tak som si prisiel pre auto ze je to opravene a idem domov a bum auto prestalo tahat musel som vyhodit rychlost a potom to slo stalo sa to viackrat samozrejme som sa hned otocil isiel naspat k tomu panovi do servisu a znova vypisalo tu istu chybu ten snimac tak mi ju len vymazal s tym ze mam prist v pondelok, som zufali z toho.... vcera som jazdil cely vecer s tym ze motor isiel normalne ani raz mi nevynechal neprestal tahat kontrolka nesvieti... dnes som bol v meste cca 20km a stalo sa to znova vynechal musel som vyhodit rychlost a opakovalo sa to asi este 3 krat... nema niekto skusenost Octavia 2 1.9 TDI 77kw PDF dufam ze rozumiete po slovensky Nie je to náhodou - snímač tlaku výfukových plynov? ak áno - mala by tie svietiť kontrola motora /oranžová/ na prístrojovke to je snímač na DPF filtri aby dobre prebiehala regenerácia tiež som mal podobný problém - po zasvietení kontrolky som išiel do servisu, povedali mi o chybe "snímač tlaku výfukových plynov" dal som si ho vymeniť /cca 45 eur/ a vybavené :-) ani neviem, že tam mám DPF filter Peter DCA kocur.peto@azet.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 takýchto prispievateľov mám najradšej ..založí vlákno,položí dotaz a hotovo ...skončili sme ..žiadna reakcia nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur.peto Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 alebo už to vyriešil ale nechce sa mu napísať na forum spätnú väzbu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro2niz Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Já tenhle problém mám v současnosti. Mám OII 2.0 tdi PD. Kupoval jsem ji samozřejmě už ojetou, ale teď po roce se mi začala objevovat ta kontrolka motoru. V servise mi to opakovaně napíchli na diagnostiku a napsalo ten problém s výfukovými plyny. Hledal jsem na netu a většinou jsem našel, že je to problém ve snímači. Teď jsem objednal nový snímač BOSH, cenu přesně nevím, ale snad to bude v pořádku. Postřehy dodám po namontování a po tom co chvíli pojezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 len,aby si nakoniec nekupoval v servise ŠA opäť nový ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur.peto Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 mne myslím tiež dali nový snímač tlaku výfukových plynov zn. Bosh a kontrolku motora /žltú/ mi odvtedy ani raz nezasvietilo ...a všetko ide tak ako má - aj regenerácia DPF filtra prebieha bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 (editace) Mam stejny problém. Viz vypis zavady. 001137 - tlakovy snimac vyfuku 1 (G450) P0471 - 000 - neverohodny signal info o závadì Stav závad: 01110000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 245689 km Indikace èasu: 0 Datum: 2000.00.00 Èas: 03:47:48 info o závadì Otáèky: 0 /min Rychlost: 0.0 km/h bez jednotek: 321.30 bez jednotek: -5.10 bez jednotek: 0.0 Teplota: 432.0*C Teplota: 6.3*C 001139 - tlakovy snimac vyfuku 1 (G450) P0473 - 000 - signal prilis velky info o závadì Stav závad: 01100000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 245692 km Indikace èasu: 0 Datum: 2000.00.00 Èas: 14:57:28 info o závadì Otáèky: 1638 /min Rychlost: 26.0 km/h Výkon/klapka: 27.5 % Napìtí: 13.76 V Kilometry: 290 km Teplota: 294.0*C Tlak: 1978.8 mbar Poradi mi někdo co s tim. Jen dodam ze ze snimac uz jsem menil 2x. První vydrzel 2 mesice a druhej 6 mesicu. Kupoval jsem vždy origos na cc- autodily Editováno: 7. Květen 2016, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spk.pg Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Stejný,problém,snímač po výměně,najeto cca 3000km a o pět ta sama hláška jako "vinklec".Tak se zeptám,když něco zjistím Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Kde jsi kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spk.pg Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Dotaženo z německa(Bergisch Gladbach u Leverkusenu),koupeno v Sušici.Motor 1.9(77kw)typ BLS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spk.pg Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Zatím vyřešeno, překousané kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.