Mirec000 Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Zdravim mam problem so snimacom tlaku G450 uz som bol v dvoch servisoch a problem pretrvava ide o to ze prvykrat mi ho vymenili za Bosh prisbosobili z RJ motora... po niekolkych km sa mi znova rozviestila kontrolka motora a vypisalo chybu s tym ze motor isiel normalne tah normalny nevypadaval... nevedeli mi to spravit tak ma poslali k inemu panovy ten spravil to iste len tam dal original diel tak som si prisiel pre auto ze je to opravene a idem domov a bum auto prestalo tahat musel som vyhodit rychlost a potom to slo stalo sa to viackrat samozrejme som sa hned otocil isiel naspat k tomu panovi do servisu a znova vypisalo tu istu chybu ten snimac tak mi ju len vymazal s tym ze mam prist v pondelok, som zufali z toho.... vcera som jazdil cely vecer s tym ze motor isiel normalne ani raz mi nevynechal neprestal tahat kontrolka nesvieti... dnes som bol v meste cca 20km a stalo sa to znova vynechal musel som vyhodit rychlost a opakovalo sa to asi este 3 krat... nema niekto skusenost Octavia 2 1.9 TDI 77kw PDF dufam ze rozumiete po slovensky Editováno: 28. Březen 2015, autor: Mirec000 1 Citovat
libero Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 aké číslo má ten snímač čo máš teraz namontovaný? alebo pozri sem http://forum.skodahome.cz/topic/89669-g450/ Citovat
kocur.peto Vloženo 6. Duben 2015 Vloženo 6. Duben 2015 Zdravim mam problem so snimacom tlaku G450 uz som bol v dvoch servisoch a problem pretrvava ide o to ze prvykrat mi ho vymenili za Bosh prisbosobili z RJ motora... po niekolkych km sa mi znova rozviestila kontrolka motora a vypisalo chybu s tym ze motor isiel normalne tah normalny nevypadaval... nevedeli mi to spravit tak ma poslali k inemu panovy ten spravil to iste len tam dal original diel tak som si prisiel pre auto ze je to opravene a idem domov a bum auto prestalo tahat musel som vyhodit rychlost a potom to slo stalo sa to viackrat samozrejme som sa hned otocil isiel naspat k tomu panovi do servisu a znova vypisalo tu istu chybu ten snimac tak mi ju len vymazal s tym ze mam prist v pondelok, som zufali z toho.... vcera som jazdil cely vecer s tym ze motor isiel normalne ani raz mi nevynechal neprestal tahat kontrolka nesvieti... dnes som bol v meste cca 20km a stalo sa to znova vynechal musel som vyhodit rychlost a opakovalo sa to asi este 3 krat... nema niekto skusenost Octavia 2 1.9 TDI 77kw PDF dufam ze rozumiete po slovensky Nie je to náhodou - snímač tlaku výfukových plynov? ak áno - mala by tie svietiť kontrola motora /oranžová/ na prístrojovke to je snímač na DPF filtri aby dobre prebiehala regenerácia tiež som mal podobný problém - po zasvietení kontrolky som išiel do servisu, povedali mi o chybe "snímač tlaku výfukových plynov" dal som si ho vymeniť /cca 45 eur/ a vybavené :-) ani neviem, že tam mám DPF filter Peter DCA kocur.peto@azet.sk Citovat
libero Vloženo 7. Duben 2015 Vloženo 7. Duben 2015 takýchto prispievateľov mám najradšej ..založí vlákno,položí dotaz a hotovo ...skončili sme ..žiadna reakcia nič Citovat
kocur.peto Vloženo 7. Duben 2015 Vloženo 7. Duben 2015 alebo už to vyriešil ale nechce sa mu napísať na forum spätnú väzbu :-) Citovat
pedro2niz Vloženo 12. Květen 2015 Vloženo 12. Květen 2015 Já tenhle problém mám v současnosti. Mám OII 2.0 tdi PD. Kupoval jsem ji samozřejmě už ojetou, ale teď po roce se mi začala objevovat ta kontrolka motoru. V servise mi to opakovaně napíchli na diagnostiku a napsalo ten problém s výfukovými plyny. Hledal jsem na netu a většinou jsem našel, že je to problém ve snímači. Teď jsem objednal nový snímač BOSH, cenu přesně nevím, ale snad to bude v pořádku. Postřehy dodám po namontování a po tom co chvíli pojezdím. Citovat
libero Vloženo 12. Květen 2015 Vloženo 12. Květen 2015 len,aby si nakoniec nekupoval v servise ŠA opäť nový ... Citovat
kocur.peto Vloženo 13. Květen 2015 Vloženo 13. Květen 2015 mne myslím tiež dali nový snímač tlaku výfukových plynov zn. Bosh a kontrolku motora /žltú/ mi odvtedy ani raz nezasvietilo ...a všetko ide tak ako má - aj regenerácia DPF filtra prebieha bez problémov. Citovat
vinklec Vloženo 7. Květen 2016 Vloženo 7. Květen 2016 (editace) Mam stejny problém. Viz vypis zavady. 001137 - tlakovy snimac vyfuku 1 (G450) P0471 - 000 - neverohodny signal info o závadì Stav závad: 01110000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 245689 km Indikace èasu: 0 Datum: 2000.00.00 Èas: 03:47:48 info o závadì Otáèky: 0 /min Rychlost: 0.0 km/h bez jednotek: 321.30 bez jednotek: -5.10 bez jednotek: 0.0 Teplota: 432.0*C Teplota: 6.3*C 001139 - tlakovy snimac vyfuku 1 (G450) P0473 - 000 - signal prilis velky info o závadì Stav závad: 01100000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 245692 km Indikace èasu: 0 Datum: 2000.00.00 Èas: 14:57:28 info o závadì Otáèky: 1638 /min Rychlost: 26.0 km/h Výkon/klapka: 27.5 % Napìtí: 13.76 V Kilometry: 290 km Teplota: 294.0*C Tlak: 1978.8 mbar Poradi mi někdo co s tim. Jen dodam ze ze snimac uz jsem menil 2x. První vydrzel 2 mesice a druhej 6 mesicu. Kupoval jsem vždy origos na cc- autodily Editováno: 7. Květen 2016, autor: vinklec Citovat
spk.pg Vloženo 8. Červen 2016 Vloženo 8. Červen 2016 Stejný,problém,snímač po výměně,najeto cca 3000km a o pět ta sama hláška jako "vinklec".Tak se zeptám,když něco zjistím Dám vědět. Citovat
spk.pg Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 Dotaženo z německa(Bergisch Gladbach u Leverkusenu),koupeno v Sušici.Motor 1.9(77kw)typ BLS. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.