anry Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Naznáte někdo kody co jsou v servisce, nebo v kufru na tuto výbavu: 1/ ABS/EDS/ASR/ESP 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční 3/držák nápojů 4/vypinatelný bag spolujezdce 5/ el. okna v předu a vzadu 6/ tempomat 7/ el. zrcátka 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu 9/ schránka pod sedadlem řidiče a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny l35- okruh pérováni 35 qo4- okruh pérování 304 bwr ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) Naznáte někdo kody co jsou v servisce, nebo v kufru na tuto výbavu:1/ ABS/EDS/ASR/ESP 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční 3/držák nápojů 4/vypinatelný bag spolujezdce 5/ el. okna v předu a vzadu 6/ tempomat 7/ el. zrcátka 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu 9/ schránka pod sedadlem řidiče a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny l35- okruh pérováni 35 qo4- okruh pérování 304 bwr ?????? 1/ESP=1AT 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční= počet airbagu je vi VINu 3/držák nápojů=nemá kód 4/vypinatelný bag spolujezdce= 4UF 5/ el. okna v předu a vzadu=4R3,4R4 6/ tempomat=nemá kód 7/ el. zrcátka= s výhřevem, bez výhřevu? 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu= mají v CZ standartně všechny 5-ti místné verze od 05? 9/ schránka pod sedadlem řidiče=QN1 a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny= hliníková kola l35- okruh pérováni 35=? qo4- okruh pérování 304=? bwr ??????=8WR?=kulaté mlhovky Editováno: 14. Září 2006, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Někde na netu byl dekodér, teď nemám čas, ale kouknu se později a kdyžtak sem hodím odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 staci kliknut na odkaz: http://www.igorweb.org/equidec/Default.aspx je to dekoder kodov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 staci kliknut na odkaz: http://www.igorweb.org/equidec/Default.aspx je to dekoder kodov. Díky, ušetřil jsi mi hledání, mám to stažené v PC ale už ani nevím odkud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 super dík, ted dekodér mám, ale dodělával jsem si tam nějakou výbavu, tak mě zajíma jaké to kody. Jinak zrcátka jsou s výhřevem plnohodnotný pás to má vzadu ale je to rok 04 1nl a q04 taky nevím co si pod tím představit. ale aspon něco dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.