Publikováno Září 14, 200618 r Naznáte někdo kody co jsou v servisce, nebo v kufru na tuto výbavu: 1/ ABS/EDS/ASR/ESP 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční 3/držák nápojů 4/vypinatelný bag spolujezdce 5/ el. okna v předu a vzadu 6/ tempomat 7/ el. zrcátka 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu 9/ schránka pod sedadlem řidiče a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny l35- okruh pérováni 35 qo4- okruh pérování 304 bwr ??????
Září 14, 200618 r Naznáte někdo kody co jsou v servisce, nebo v kufru na tuto výbavu:1/ ABS/EDS/ASR/ESP 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční 3/držák nápojů 4/vypinatelný bag spolujezdce 5/ el. okna v předu a vzadu 6/ tempomat 7/ el. zrcátka 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu 9/ schránka pod sedadlem řidiče a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny l35- okruh pérováni 35 qo4- okruh pérování 304 bwr ?????? 1/ESP=1AT 2/ airbagy řidič, spolujezdec, boční= počet airbagu je vi VINu 3/držák nápojů=nemá kód 4/vypinatelný bag spolujezdce= 4UF 5/ el. okna v předu a vzadu=4R3,4R4 6/ tempomat=nemá kód 7/ el. zrcátka= s výhřevem, bez výhřevu? 8/ 3 bez. pás plnohodnotný vzadu= mají v CZ standartně všechny 5-ti místné verze od 05? 9/ schránka pod sedadlem řidiče=QN1 a pak by mě zajímalo co znamená : 1nl - se zakrytím pro kola z l. slitiny= hliníková kola l35- okruh pérováni 35=? qo4- okruh pérování 304=? bwr ??????=8WR?=kulaté mlhovky Upraveno Září 14, 200618 r od Milda
Září 14, 200618 r Někde na netu byl dekodér, teď nemám čas, ale kouknu se později a kdyžtak sem hodím odkaz.
Září 14, 200618 r staci kliknut na odkaz: http://www.igorweb.org/equidec/Default.aspx je to dekoder kodov.
Září 14, 200618 r staci kliknut na odkaz: http://www.igorweb.org/equidec/Default.aspx je to dekoder kodov. Díky, ušetřil jsi mi hledání, mám to stažené v PC ale už ani nevím odkud.
Září 15, 200618 r Autor super dík, ted dekodér mám, ale dodělával jsem si tam nějakou výbavu, tak mě zajíma jaké to kody. Jinak zrcátka jsou s výhřevem plnohodnotný pás to má vzadu ale je to rok 04 1nl a q04 taky nevím co si pod tím představit. ale aspon něco dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.