Publikováno Duben 12, 201510 r Zdravím, k tématu kessy + panaromatická střecha + komfortní zamykání uvádím, že pokud nechám při zamčení na senzoru "kliky" ruku, tak se také zavřou okna, ale i střecha - pokud je otevřená. Co mě ale zaráží, zavírá se i sluneční clona, což je zbytečný a většinou zůstane na půl zavřená... Dá se deaktivovat aby sluneční clona byla z komfortního zamykání oken vyjmuta? Díky
Duben 14, 201510 r Ahoj Jindro u mě si sluneční clona žije svým životem. Mám dokódované automatické zavírání oken při dešti a samozřejmě se clona taky zatáhne. To že jdou ovládat okna přes kessy jsem zjistil až od tebe;-) V Kolumbus jsem ovládání clony nenašel. Ještě můžeš zkusit napsat ferda25 možná to bude umět překódovat ale tak trochu pochybuju že to půjde.
Duben 22, 201510 r Můžu jen potvrdit, že mě to dělá také. Podle mě když tu ruku tam podržíš dýl tak se zavře celá...ale taky mi to přijde zbytečný...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.