jindrous Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Zdravím, k tématu kessy + panaromatická střecha + komfortní zamykání uvádím, že pokud nechám při zamčení na senzoru "kliky" ruku, tak se také zavřou okna, ale i střecha - pokud je otevřená. Co mě ale zaráží, zavírá se i sluneční clona, což je zbytečný a většinou zůstane na půl zavřená... Dá se deaktivovat aby sluneční clona byla z komfortního zamykání oken vyjmuta? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ahoj Jindro u mě si sluneční clona žije svým životem. Mám dokódované automatické zavírání oken při dešti a samozřejmě se clona taky zatáhne. To že jdou ovládat okna přes kessy jsem zjistil až od tebe;-) V Kolumbus jsem ovládání clony nenašel. Ještě můžeš zkusit napsat ferda25 možná to bude umět překódovat ale tak trochu pochybuju že to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Můžu jen potvrdit, že mě to dělá také. Podle mě když tu ruku tam podržíš dýl tak se zavře celá...ale taky mi to přijde zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.