pajko Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ahojte, kupil som na inzerat nove kolesa Pegasus ale nie su v nich ventilky. Ked uz tam budem dake davat tak by som tam chcel dat kovove. Neviete mi niekto poradit aky rozmer tam ide? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Zajdi do pneuservisu a je to.Dají Ti jaké tam patří a neřeš blbosti tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Praveze sa bojim ze v pneuservise maju iba tie gumene, ktore mi vzdy doteraz davali, preto som si ich chcel objednat. Ak ti vadi ze sa tu na fore ludia pytaju aj na "blbosti" tak to necitaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Zeptej se třeba tady: www.apneu.cz/ventzava.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Vdaka skusim ich kontaktovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Praveze sa bojim ze v pneuservise maju iba tie gumene, ktore mi vzdy doteraz davali, preto som si ich chcel objednat. Ak ti vadi ze sa tu na fore ludia pytaju aj na "blbosti" tak to necitaj. To je takový problém se v pneuservisu zeptat (zavolat tam) a jet pak do takového, kde mají ty kovové ventilky? A v čem jsou výhodnější, než normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 pawouk paci sa mi viac kovovy.z môjho pohladu je to ciste iba o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 To je takový problém se v pneuservisu zeptat (zavolat tam) a jet pak do takového, kde mají ty kovové ventilky? A v čem jsou výhodnější, než normální? Normální ventilky se mají měnit s výměnou pneu. Během provozu působí na ventilek odstředivá síla, která namáhá ventilek (jelikož je z gumy, tak se ohýbá) a může dojít v nejhorším případě k utržení. U kovového ventilku nedochází k neustálému ohýbání, jelikož je z kovu a je pevně přišroubován na disk přes těsnící kroužek. Mě osobně se hliníkáč líbí s kovovými ventilky, než s gumovými. to pajko: kovové ventilky by měli mít v každém normálním pneuservisu v různých délkách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.