jedla23 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Zdravím, mám problémy s startováním ohřátého motoru pokud například déle někde stojím, cca 10 minut. Pokud zahřátý motor chcípnu a hned nastartuju je vše v pořádku. Studený motor také startuje dobře. Mám měněné svíčky, kabely, novou cívku, palivový filtr, váhu vzduchu. Vstřiky jsou v pořádku, tlak paliva a kompresní tlaky taky ok. Mám přidanou řídící jednotku na ethanol a pokud jí vypnu problém také přetrvává takže je úplně jedno jaké tam mám palivo. Na diagnostice mi řídící jednotka motoru nevykazuje žádnou chybu. Zkoušel sem startovat i s jinou váhou vzduchu a škrtící klapkou a problém přetrvává. Nesetkali jste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Setkal, bylo to čidlem teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 vstrekovač ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla23 Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Čidlo jsem teď zkusil z jiné octavie a pořád to přetrvává, vstřikovače jsou v cajku, rozprašují rovnoměrně a žádný nekape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Zkus zastartovat s pripravenou nohou na plynu a jak uslysis ze motor nechce naskocit rychle 1x-2x lehce proslapni pedal plynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla23 Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 jo takhle to po nějaké době chytne když prošlápnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 tak pak muze byt na vine jenom netesny vstrikovac, smes je tak bohata ze motor nenaskoci, kdyz tam pustis vic vzduchu, smes se ochudi, i kdyz mas vstrikovace zkontrolovane, za urcitych podminek (teplota motoru, teplota paliva, systemovy tlak) muze byt i kratkodobe vstrikovac netesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.