Přejít na obsah

Špatný start ohřátého motoru po delším stání


jedla23

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problémy s startováním ohřátého motoru pokud například déle někde stojím, cca 10 minut. Pokud zahřátý motor chcípnu a hned nastartuju je vše v pořádku. Studený motor také startuje dobře. Mám měněné svíčky, kabely, novou cívku, palivový filtr, váhu vzduchu. Vstřiky jsou v pořádku, tlak paliva a kompresní tlaky taky ok. Mám přidanou řídící jednotku na ethanol a pokud jí vypnu problém také přetrvává takže je úplně jedno jaké tam mám palivo. Na diagnostice mi řídící jednotka motoru nevykazuje žádnou chybu. Zkoušel sem startovat i s jinou váhou vzduchu a škrtící klapkou a problém přetrvává. Nesetkali jste se s tím někdo? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pak muze byt na vine jenom netesny vstrikovac, smes je tak bohata ze motor nenaskoci, kdyz tam pustis vic vzduchu, smes se ochudi, i kdyz mas vstrikovace zkontrolovane, za urcitych podminek (teplota motoru, teplota paliva, systemovy tlak) muze byt i kratkodobe vstrikovac netesny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...