mbaud Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Mam origo tazne odnimatelne,a chtel bych se zeptat,jestli ho sundavate jak je v navodu, nebo ho tam nechavate? Ja ho tam teda nechavam,po zkusenostech co znamymu bez taznyho nekdo na parkovisti najel do narazniku a znicil parkovaci senzor. Diky za rady. Editováno: 16. Duben 2015, autor: mbaud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Mas odnimatelne? Mas, dle vyhlasky pokd mas odnimatelne mas ho mit v kufru, ale je takovych spousta... Jen bacha na blby policajty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 U nás za toto policajti pokutovali. Takže ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Navíc při větší ráně zezadu budeš mít větší škodu a pojišťovna se bude oprávněně škubat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak nosník tažného to odnese asi tak jako tak ne? Jsem si naopak myslel, že to trošku zachrání podlahu, já jí měl po bouračce jak vlnobití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 no to si nejsem jistý. Bych spíše tipoval, že ta koule zajistí přímý přenos sil. A ta rána vůbec nemusí být velká. Prostě co by pohltil nárazník, tak půjde přímo na plechy. Nehledě na zničenou kouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Takze radsi ji sundam,jestli mi to tam uz neprirezlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 podla zakona musi byt v kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Kluci, závidím vám, taky by se mi líbilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 a kde je problém ho dorobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 mno v dodělání vůbec, jen ho sehant za rozumný peníz i s typovým listem, kéž by byla zase někdde akce na origo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 na origo nič nebude , je drahé ale luxusné , na to nemá žiadny iný výrobca , hlavne teda na tú elektriku nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Kluci a poradili by jste mi jak to vyndat když nemám ani klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 hele loni jsem to viděl u jednoho dealera, asi vyprodávali... nevíte, jak se staví škodovka k vystavení typového listu, když bych to sehnal např z bouračky? Dřív to nějak šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.