Publikováno Duben 16, 201510 r Mam origo tazne odnimatelne,a chtel bych se zeptat,jestli ho sundavate jak je v navodu, nebo ho tam nechavate? Ja ho tam teda nechavam,po zkusenostech co znamymu bez taznyho nekdo na parkovisti najel do narazniku a znicil parkovaci senzor. Diky za rady. Upraveno Duben 16, 201510 r od mbaud
Duben 16, 201510 r Mas odnimatelne? Mas, dle vyhlasky pokd mas odnimatelne mas ho mit v kufru, ale je takovych spousta... Jen bacha na blby policajty.
Duben 17, 201510 r Navíc při větší ráně zezadu budeš mít větší škodu a pojišťovna se bude oprávněně škubat.
Duben 17, 201510 r Tak nosník tažného to odnese asi tak jako tak ne? Jsem si naopak myslel, že to trošku zachrání podlahu, já jí měl po bouračce jak vlnobití
Duben 17, 201510 r no to si nejsem jistý. Bych spíše tipoval, že ta koule zajistí přímý přenos sil. A ta rána vůbec nemusí být velká. Prostě co by pohltil nárazník, tak půjde přímo na plechy. Nehledě na zničenou kouli
Duben 23, 201510 r mno v dodělání vůbec, jen ho sehant za rozumný peníz i s typovým listem, kéž by byla zase někdde akce na origo :/
Duben 23, 201510 r na origo nič nebude , je drahé ale luxusné , na to nemá žiadny iný výrobca , hlavne teda na tú elektriku nie ...
Duben 24, 201510 r hele loni jsem to viděl u jednoho dealera, asi vyprodávali... nevíte, jak se staví škodovka k vystavení typového listu, když bych to sehnal např z bouračky? Dřív to nějak šlo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.