Hanis 4x4 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Zdravím vás ve spolek stala se mi tento týden taková menší příhoda s taťkovou octavii 1,9 TDI 81 kw 2003 style. V pondělí minulý týden jsem vezl otce do nemocnice protože byl těžce nemocný. auto potom stálo před barákem všechno bylo v pohodě auto jezdilo bez poruchy a zmínky slabé baterie ale na druhý den jsem měl v práci 16 ctku tak jsem si půjčil auto od otce vše bylo v pohodě ale jakmile jsem měl nastartovat tak startér jenom cvaknul palubka problikla do mrtva a nic se nestalo pak jsem manuálně auto zamknul. Před hodinou jsem ho zkoušel nastartovat přes kabely kamarád měl auto nastartované 5 minut a točil kolem 1500 otáček otočím klíčkem startér cvaknul palubka problikla a zase nic. Chci se vás zeptat jestli je to baterkou nebo je problém někde jinde? auto má pravidelný servis a toto se mi stalo poprvé. Ps: jestli toto téma tady někde je tak se předem omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 to spis vypada na problem se starterem, nejspis nejaky zkrat, vymontovat, nechat zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 zkontroluj přívod ke startéru a uzemění. Když jsi to staroval přes kabely - jaký byl průměr kabelů, jaká byla na druhé straně baterka? Nebyl to náhodou benzín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.