Publikováno Duben 20, 201510 r Zdravím vás ve spolek stala se mi tento týden taková menší příhoda s taťkovou octavii 1,9 TDI 81 kw 2003 style. V pondělí minulý týden jsem vezl otce do nemocnice protože byl těžce nemocný. auto potom stálo před barákem všechno bylo v pohodě auto jezdilo bez poruchy a zmínky slabé baterie ale na druhý den jsem měl v práci 16 ctku tak jsem si půjčil auto od otce vše bylo v pohodě ale jakmile jsem měl nastartovat tak startér jenom cvaknul palubka problikla do mrtva a nic se nestalo pak jsem manuálně auto zamknul. Před hodinou jsem ho zkoušel nastartovat přes kabely kamarád měl auto nastartované 5 minut a točil kolem 1500 otáček otočím klíčkem startér cvaknul palubka problikla a zase nic. Chci se vás zeptat jestli je to baterkou nebo je problém někde jinde? auto má pravidelný servis a toto se mi stalo poprvé. Ps: jestli toto téma tady někde je tak se předem omlouvám
Duben 23, 201510 r to spis vypada na problem se starterem, nejspis nejaky zkrat, vymontovat, nechat zkontrolovat
Duben 23, 201510 r zkontroluj přívod ke startéru a uzemění. Když jsi to staroval přes kabely - jaký byl průměr kabelů, jaká byla na druhé straně baterka? Nebyl to náhodou benzín?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.