Publikováno Duben 20, 201510 r Zdravím mám velký dotaz zháním převodovku na Fabia I 1.4 16V 74kW , ale zatím jsem sehnal za slušné peníze jen z motoru 1.4 16V 55kW pasovala by tato převodovka? děkuji mnohokrát za odpověď.
Duben 20, 201510 r Jak víš , že pasuje?? Můj případ cca 2 roky zpět.. Musíš vědět kod motoru i převodovky.. Pokud máš převodovku EYW na motor AUB tak ti bude pasovat pouze ona jediná.. Po určitých úpravách ( doporučených p. Sixtou ) se dá použít i jiná.. Já použil převodovku FDL, kde jsem musel odřezat jedno žebro, abych tam napasoval starter...
Duben 20, 201510 r Autor Jak víš , že pasuje?? Můj případ cca 2 roky zpět.. Musíš vědět kod motoru i převodovky.. Pokud máš převodovku EYW na motor AUB tak ti bude pasovat pouze ona jediná.. Po určitých úpravách ( doporučených p. Sixtou ) se dá použít i jiná.. Já použil převodovku FDL, kde jsem musel odřezat jedno žebro, abych tam napasoval starter...
Duben 20, 201510 r Z toho nic není kod.. Kod je v mezižebrech lehounce vyražené..A v kufru pod kobercem u rezervy je vypsaný lístek, tam je taky kod..
Duben 20, 201510 r Autor Z toho nic není kod.. Kod je v mezižebrech lehounce vyražené..A v kufru pod kobercem u rezervy je vypsaný lístek, tam je taky kod.. Díky moc mrknu pak k rezervě motor je to AUB tak první budu hledat ten kod EYW.
Duben 20, 201510 r Jo jinak sorry za překlep : Já měnil EYW za FCV ( mechanická úprava ), FDL je německá výroba stejně jako EYW, ta by měla být stejná.. vyrobeno v zahraničí-EYW, FDL vyrobeno v čr-FCV, FVS,GDM,GDG,GRY,GRQ,GSB,HZK,JFZ,JGN,JGR,JHM čr a zahraničí nelze bez mechanické upravy kombinovat
Duben 21, 201510 r Autor na štitku jsem našel EYW tak zkusim pohledat tuto. Nechci nic mechanicky upravovat diky za rady. ;-)
Duben 24, 20196 r Bohuzial co si napisal nieje pravda. Nechcem otvarat stary topic, ale dezinformacie len robia problemy ludom, ktori hladaju spolahlivu odpoved. EYW sa robila do 09/2000 ma ine uchytenie ako FDL, ktora sa robila od 10/2000. Nezalezi na povode krajiny prevodovky, ale na roku vyroby. Kto ma auto s FDL tak moze kombinovat hociktoru novsiu prevodovku. Ak ma niekto EYW alebo EYX (1.4 16V 55 kw) a teda prevodovku do 09/2000 tak tam je ine uchytenie a starter nebude pasovat. Vid nazornu ukazku: FDL: EYW:
Červen 9, 20196 r ahoj ja jsem měnil taky takhle převodovku mám 1,4 74 kw. A převodovku jsem tam narval z 55kw bez problému můj kod motoru AUB kod převodovky AUA. žádné mech úpravy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.