Listopad 28, 20168 r Co Vy mě tady pomlouváte za zády V 20. 11. 2016 at 16:03, TOMUS napsal: Patrik máš stejnou dodavku jako Ondra 16V No dovol? Já žádnou dodávku nemám V 20. 11. 2016 at 17:22, Malta napsal: já bych ani neřekl stejnou dodávku, ale spotřebu To by sedělo
Listopad 30, 20168 r Autor Takže z rádia upouštím: 1. jednání s prodejcem , kdyby s jedním, ale s několika na různých inzerátech opravdu nemá chybu. 2. když řekne někdo bude to v patek , v pondělí, v uterý aaaaa dneska je středa? No fiháááá.... 3. Abych já uháněl někoho, že mu chcu udělat kšeft, děkuji, ale opravu ne. Takže blíží se vánoce raději zainvestuju a udělám radost někomu jinému.
Listopad 30, 20168 r Autor Malto, červa budu muset vypálit dneska za ty nervy co mě stálo to rádio, které stejně nebude :D. Ale letos byl opravdu slabý rok kvasu bylo dohromady asi 150l pouze , ale výpalek udělal 17l naředěno na 50%.
Prosinec 2, 20168 r 20 godzin temu, Malta napisał: no protože zase tak hodný nebyl aby mu ho Ježíšek přinesl Jaký Ty byl jsi ?
Prosinec 2, 20168 r No ale amundsen se da koupit kolem 5 000,- a cinu si chtel za 6 000,- tak v tom zas nevidim problem.
Prosinec 2, 20168 r před 2 hodinami, TOMUS napsal: Jaký Ty byl jsi ? no já zlobím celoročně, takže dostanu před 47 minutami, ASPIRE napsal: No ale amundsen se da koupit kolem 5 000,- a cinu si chtel za 6 000,- tak v tom zas nevidim problem. záleží jestli to kolem 5 není nějaká čórka
Prosinec 2, 20168 r No to mozna i bude ale i ja prodaval sve dve radia hodne pod cenou noveho. A hlavne ze bude fungovat.
Prosinec 6, 20168 r Autor uvidíme, uvidíme teď to nechám chladným, možná kdyby se něco objevilo bych uvažoval.
Prosinec 6, 20168 r zaúkoluj Michala, ten je na to expert, sehnat cokoli origo za polibek ... teď naposled měl takový kauf s dvojitou podlahou do svého
Prosinec 6, 20168 r na bazosi aukru jsou co chvili amundseny za 5 000,- . Mam v mobilu aplikaci BAZAR TIP a tam vse hledam a takovych podobnych aplikaci je mraky
Prosinec 9, 20168 r Autor Tak inzerátu a bazaru je mraky jen ten čas na to tak trochu chybí. Ale já ted potřebuju hodit investice i do motorky takže uvidíme kde ukonči tuto činnost penizky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.