Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Krása. .. ať dobře slouží ..

Díky moc :) snad bude

Dobrej kup, ať ti dobře slouží. 

Vidim ze kupujem u stejne firmy :D ale vyuzivam filialku :D

Hele stilek ano, tempomat urcite, cornery sice mam ale co odnekud jedem tak mivam telefony ze proc svitim mlhovkama a ze mi i tak jedna nesviti :D

• Autor

Díky chlapi sem rád, že se líbí :)

Tempomat mě trochu Jozzi odrazuje s tou výměnou řídící jednotky jinak bych ho chtěl no. Stilek počítam že je to stolek :D jo ten přijde po dovči na řadu, uvidíme jak to bude s prckem ;) hlavně bych do budoucna ho chtěl pro něj víš jak :D. Cornery raději nechcu, ještě by mi říkali, že mi svítí jenom jedna mlhovka :D

Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit.

• Autor

Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit.

Právě ono nebylo ani o čem uvažovat, jelikož motor nevystydl a v pozadí už byl nějaký internetový kupec. Takže bud ANO nebo NE :) a nebylo co řešit no.

To je mi jasné, já to měl taky v podobném duchu. Rychle objednávka dokud to šlo protože pak už byly jen skladovky. No mě tato příjemná chvíle převzetí čeká tento pátek:)

Zachovaly a celkom vitavny dedecek :)

--

Z mobilu

• Autor

Takovou karu měl i můj dědeček :D

Tak to po převzetí a najetí paru km určitě napiš o autě tema :)

Pokud myslíš mě tak se neboj, určitě napíšu co a jak. Celou noc v práci, ráno rychle spát (pokud usnu) no a pak výjezd pro auto:)

• Autor

Flacek: jojo myslel jsem tebe :D psal sem z mobilu ... parada ;) to ani nedospíš

No díky tomu že se domu dostanu kolem 5h ráno a jsem urvanej už teď tak snad usnu. Do toho musím zítra ještě na STK s nynějším autem takže to bude opravdu nabité.

• Autor

Tak to máš co dělat takhodne štěstí :)

Moc peknej tak mnoho km bez závad :-)

• Autor

Díky díky moc každého room ma něco do sebe :)

• 2 týdny později...
  • Autor

Opět sem něco přihodil, budu to psát dopředu na úvodní popis ať je v tom pořádek. :kol-31:

Pis to radeji sem at se kdyz tak muze nekdo ptat na to treba co si udelal at to nevypada divne a do toho prvniho prispevku to taky klidne muzes dat, ale verim ze ten prvni prispevek bude pak na dve strany :D

Tak a ted me zajima jak se to projevilo ten vyfuk ? To dela nejaky rachot ? A u ktereho dilu to bylo ? Ze bych se kdyz tak taky mrkl ;)

... no to by mě taky zajímalo, páč vlnovec střední díl a koncový díl je jeden kus ... tak pak už zbývá jen přichycení ke katu, ne? :kol-32:

• Autor

Tak hoši není to jeden kus aspoň ne na mojim cca metr za vlnovcem mám spojku výfuku, klasická objímka. http://www.autotypautodily.cz/_obchody/autotyp.shop5.cz/prilohy/185745_0.jpg.big.jpg

Dejme tomu, že cca tuhle. No jelikož byla volnější šichta a po domluvě s mistrem sem si vyjel v práci na rampu, jen tak pro zajímavost sem se chtěl poprvé podívat na spodek auta. A ohlížím výfuk, který jako každý jiný po zimě dostává zabrat. No a od spojky k vlnovci cca 10cm taková černá šmouha, ohlížím blíže a zjistil sem, že je to očouzené od vyfukových plynu.

V autodružstvu mi řekli, že to je uplně klasický případ, že je to normální neboď zkondenzovaná voda si hledá tu nejratší cestu ven, a že to je ten moment co si ji našla a prská od tamtud ven.

Takže Aspire přišel sem na to jen náhodou. :)

A Malta: já to mám na autě takto viz foto z netu, zakroužkovaná spojka kolem, které byla netěsnost

post-56780-0-30830900-1430894240_thumb.j

Upraveno od filippatrik

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak jen na rychlo z mobilu:

Pred rezervou sem mel strceny polystyrenovy bebech ktery akorat zabiral prostor pro ulozeni ruznych veci, ktere nemusi byt vsem na ocich. Takze vytahnout rezervu a vytahnuta polystyrenova vypln. Nyni ve volnem prostoru umistena hadra, rukavice, lekarnicka a nejake dalsi drobnosti.

V tomto zapalu jsem nainstaloval sitovy system od skodovky do kufru. :)

post-56780-0-35968700-1432819420_thumb.j

post-56780-0-68800000-1432819444_thumb.j

Ten polystyren abych vytahl musi i rezerva se vytahnout ?

Sitovy program jsem si hned ten den co jsem si privezl auto nasadil hned do kufru.

• Autor

Aspire : musis vytahnout rezervu maly problem ale :) rychlovka

Ja ten sitam mel taky ale mel sem neoriginalni udelanou vanu fuuuj :D takze uz letela po dovolene bude original a setreni na staveni baraku takze tazne atd :D

Jo original je original :) ja mam ten gumovy koberec a kdyby nebyl takovy tezky tak je luxusni. Jen jak jsem to objednaval tak jsem nevedel vlastne jak co vypada.

• Autor

20 teho si sahnu a vyzkusam snad mi to vyjde a nebude ti to vadit :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.