Duben 22, 201510 r Vidim ze kupujem u stejne firmy ale vyuzivam filialku Hele stilek ano, tempomat urcite, cornery sice mam ale co odnekud jedem tak mivam telefony ze proc svitim mlhovkama a ze mi i tak jedna nesviti
Duben 22, 201510 r Autor Díky chlapi sem rád, že se líbí Tempomat mě trochu Jozzi odrazuje s tou výměnou řídící jednotky jinak bych ho chtěl no. Stilek počítam že je to stolek jo ten přijde po dovči na řadu, uvidíme jak to bude s prckem hlavně bych do budoucna ho chtěl pro něj víš jak . Cornery raději nechcu, ještě by mi říkali, že mi svítí jenom jedna mlhovka
Duben 22, 201510 r Autor Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit. Právě ono nebylo ani o čem uvažovat, jelikož motor nevystydl a v pozadí už byl nějaký internetový kupec. Takže bud ANO nebo NE a nebylo co řešit no.
Duben 22, 201510 r To je mi jasné, já to měl taky v podobném duchu. Rychle objednávka dokud to šlo protože pak už byly jen skladovky. No mě tato příjemná chvíle převzetí čeká tento pátek:)
Duben 23, 201510 r Autor Takovou karu měl i můj dědeček Tak to po převzetí a najetí paru km určitě napiš o autě tema
Duben 23, 201510 r Pokud myslíš mě tak se neboj, určitě napíšu co a jak. Celou noc v práci, ráno rychle spát (pokud usnu) no a pak výjezd pro auto:)
Duben 23, 201510 r No díky tomu že se domu dostanu kolem 5h ráno a jsem urvanej už teď tak snad usnu. Do toho musím zítra ještě na STK s nynějším autem takže to bude opravdu nabité.
Květen 5, 201510 r Autor Opět sem něco přihodil, budu to psát dopředu na úvodní popis ať je v tom pořádek.
Květen 5, 201510 r Pis to radeji sem at se kdyz tak muze nekdo ptat na to treba co si udelal at to nevypada divne a do toho prvniho prispevku to taky klidne muzes dat, ale verim ze ten prvni prispevek bude pak na dve strany Tak a ted me zajima jak se to projevilo ten vyfuk ? To dela nejaky rachot ? A u ktereho dilu to bylo ? Ze bych se kdyz tak taky mrkl
Květen 5, 201510 r ... no to by mě taky zajímalo, páč vlnovec střední díl a koncový díl je jeden kus ... tak pak už zbývá jen přichycení ke katu, ne?
Květen 6, 201510 r Autor Tak hoši není to jeden kus aspoň ne na mojim cca metr za vlnovcem mám spojku výfuku, klasická objímka. http://www.autotypautodily.cz/_obchody/autotyp.shop5.cz/prilohy/185745_0.jpg.big.jpg Dejme tomu, že cca tuhle. No jelikož byla volnější šichta a po domluvě s mistrem sem si vyjel v práci na rampu, jen tak pro zajímavost sem se chtěl poprvé podívat na spodek auta. A ohlížím výfuk, který jako každý jiný po zimě dostává zabrat. No a od spojky k vlnovci cca 10cm taková černá šmouha, ohlížím blíže a zjistil sem, že je to očouzené od vyfukových plynu. V autodružstvu mi řekli, že to je uplně klasický případ, že je to normální neboď zkondenzovaná voda si hledá tu nejratší cestu ven, a že to je ten moment co si ji našla a prská od tamtud ven. Takže Aspire přišel sem na to jen náhodou. A Malta: já to mám na autě takto viz foto z netu, zakroužkovaná spojka kolem, které byla netěsnost Upraveno Květen 6, 201510 r od filippatrik
Květen 28, 201510 r Autor Tak jen na rychlo z mobilu: Pred rezervou sem mel strceny polystyrenovy bebech ktery akorat zabiral prostor pro ulozeni ruznych veci, ktere nemusi byt vsem na ocich. Takze vytahnout rezervu a vytahnuta polystyrenova vypln. Nyni ve volnem prostoru umistena hadra, rukavice, lekarnicka a nejake dalsi drobnosti. V tomto zapalu jsem nainstaloval sitovy system od skodovky do kufru.
Květen 28, 201510 r Ten polystyren abych vytahl musi i rezerva se vytahnout ? Sitovy program jsem si hned ten den co jsem si privezl auto nasadil hned do kufru.
Květen 29, 201510 r Autor Aspire : musis vytahnout rezervu maly problem ale rychlovka Ja ten sitam mel taky ale mel sem neoriginalni udelanou vanu fuuuj takze uz letela po dovolene bude original a setreni na staveni baraku takze tazne atd
Květen 29, 201510 r Jo original je original ja mam ten gumovy koberec a kdyby nebyl takovy tezky tak je luxusni. Jen jak jsem to objednaval tak jsem nevedel vlastne jak co vypada.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.