Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vidim ze kupujem u stejne firmy :D ale vyuzivam filialku :D

Hele stilek ano, tempomat urcite, cornery sice mam ale co odnekud jedem tak mivam telefony ze proc svitim mlhovkama a ze mi i tak jedna nesviti :D

Vloženo

Díky chlapi sem rád, že se líbí :)

Tempomat mě trochu Jozzi odrazuje s tou výměnou řídící jednotky jinak bych ho chtěl no. Stilek počítam že je to stolek :D jo ten přijde po dovči na řadu, uvidíme jak to bude s prckem ;) hlavně bych do budoucna ho chtěl pro něj víš jak :D. Cornery raději nechcu, ještě by mi říkali, že mi svítí jenom jedna mlhovka :D

Vloženo

Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit.

Právě ono nebylo ani o čem uvažovat, jelikož motor nevystydl a v pozadí už byl nějaký internetový kupec. Takže bud ANO nebo NE :) a nebylo co řešit no.

Vloženo

To je mi jasné, já to měl taky v podobném duchu. Rychle objednávka dokud to šlo protože pak už byly jen skladovky. No mě tato příjemná chvíle převzetí čeká tento pátek:)

Vloženo

No díky tomu že se domu dostanu kolem 5h ráno a jsem urvanej už teď tak snad usnu. Do toho musím zítra ještě na STK s nynějším autem takže to bude opravdu nabité.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pis to radeji sem at se kdyz tak muze nekdo ptat na to treba co si udelal at to nevypada divne a do toho prvniho prispevku to taky klidne muzes dat, ale verim ze ten prvni prispevek bude pak na dve strany :D

Tak a ted me zajima jak se to projevilo ten vyfuk ? To dela nejaky rachot ? A u ktereho dilu to bylo ? Ze bych se kdyz tak taky mrkl ;)

Vloženo (editace)

Tak hoši není to jeden kus aspoň ne na mojim cca metr za vlnovcem mám spojku výfuku, klasická objímka. http://www.autotypautodily.cz/_obchody/autotyp.shop5.cz/prilohy/185745_0.jpg.big.jpg

Dejme tomu, že cca tuhle. No jelikož byla volnější šichta a po domluvě s mistrem sem si vyjel v práci na rampu, jen tak pro zajímavost sem se chtěl poprvé podívat na spodek auta. A ohlížím výfuk, který jako každý jiný po zimě dostává zabrat. No a od spojky k vlnovci cca 10cm taková černá šmouha, ohlížím blíže a zjistil sem, že je to očouzené od vyfukových plynu.

V autodružstvu mi řekli, že to je uplně klasický případ, že je to normální neboď zkondenzovaná voda si hledá tu nejratší cestu ven, a že to je ten moment co si ji našla a prská od tamtud ven.

Takže Aspire přišel sem na to jen náhodou. :)

A Malta: já to mám na autě takto viz foto z netu, zakroužkovaná spojka kolem, které byla netěsnost

post-56780-0-30830900-1430894240_thumb.j

Editováno: , autor: filippatrik
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak jen na rychlo z mobilu:

Pred rezervou sem mel strceny polystyrenovy bebech ktery akorat zabiral prostor pro ulozeni ruznych veci, ktere nemusi byt vsem na ocich. Takze vytahnout rezervu a vytahnuta polystyrenova vypln. Nyni ve volnem prostoru umistena hadra, rukavice, lekarnicka a nejake dalsi drobnosti.

V tomto zapalu jsem nainstaloval sitovy system od skodovky do kufru. :)

post-56780-0-35968700-1432819420_thumb.j

post-56780-0-68800000-1432819444_thumb.j

Vloženo

Aspire : musis vytahnout rezervu maly problem ale :) rychlovka

Ja ten sitam mel taky ale mel sem neoriginalni udelanou vanu fuuuj :D takze uz letela po dovolene bude original a setreni na staveni baraku takze tazne atd :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...