filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Autor Vloženo 22. Duben 2015 Krása. .. ať dobře slouží .. Díky moc snad bude Citovat
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Vloženo 22. Duben 2015 Vidim ze kupujem u stejne firmy ale vyuzivam filialku Hele stilek ano, tempomat urcite, cornery sice mam ale co odnekud jedem tak mivam telefony ze proc svitim mlhovkama a ze mi i tak jedna nesviti 3 Citovat
filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Autor Vloženo 22. Duben 2015 Díky chlapi sem rád, že se líbí Tempomat mě trochu Jozzi odrazuje s tou výměnou řídící jednotky jinak bych ho chtěl no. Stilek počítam že je to stolek jo ten přijde po dovči na řadu, uvidíme jak to bude s prckem hlavně bych do budoucna ho chtěl pro něj víš jak . Cornery raději nechcu, ještě by mi říkali, že mi svítí jenom jedna mlhovka Citovat
flacek Vloženo 22. Duben 2015 Vloženo 22. Duben 2015 Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit. 1 Citovat
filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Autor Vloženo 22. Duben 2015 Taky gratuluji, vypadá fakt pěkně no a za ty peníze rozhodně není co řešit. Právě ono nebylo ani o čem uvažovat, jelikož motor nevystydl a v pozadí už byl nějaký internetový kupec. Takže bud ANO nebo NE a nebylo co řešit no. Citovat
flacek Vloženo 22. Duben 2015 Vloženo 22. Duben 2015 To je mi jasné, já to měl taky v podobném duchu. Rychle objednávka dokud to šlo protože pak už byly jen skladovky. No mě tato příjemná chvíle převzetí čeká tento pátek:) 1 Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 22. Duben 2015 Vloženo 22. Duben 2015 Roomster má jméno po svém dědečkovi? Citovat
wirer Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 Zachovaly a celkom vitavny dedecek -- Z mobilu Citovat
filippatrik Vloženo 23. Duben 2015 Autor Vloženo 23. Duben 2015 Takovou karu měl i můj dědeček Tak to po převzetí a najetí paru km určitě napiš o autě tema Citovat
flacek Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 Pokud myslíš mě tak se neboj, určitě napíšu co a jak. Celou noc v práci, ráno rychle spát (pokud usnu) no a pak výjezd pro auto:) Citovat
filippatrik Vloženo 23. Duben 2015 Autor Vloženo 23. Duben 2015 Flacek: jojo myslel jsem tebe psal sem z mobilu ... parada to ani nedospíš Citovat
flacek Vloženo 23. Duben 2015 Vloženo 23. Duben 2015 No díky tomu že se domu dostanu kolem 5h ráno a jsem urvanej už teď tak snad usnu. Do toho musím zítra ještě na STK s nynějším autem takže to bude opravdu nabité. Citovat
filippatrik Vloženo 24. Duben 2015 Autor Vloženo 24. Duben 2015 Tak to máš co dělat takhodne štěstí Citovat
filippatrik Vloženo 24. Duben 2015 Autor Vloženo 24. Duben 2015 Díky díky moc každého room ma něco do sebe Citovat
filippatrik Vloženo 5. Květen 2015 Autor Vloženo 5. Květen 2015 Opět sem něco přihodil, budu to psát dopředu na úvodní popis ať je v tom pořádek. Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Květen 2015 Vloženo 5. Květen 2015 Pis to radeji sem at se kdyz tak muze nekdo ptat na to treba co si udelal at to nevypada divne a do toho prvniho prispevku to taky klidne muzes dat, ale verim ze ten prvni prispevek bude pak na dve strany Tak a ted me zajima jak se to projevilo ten vyfuk ? To dela nejaky rachot ? A u ktereho dilu to bylo ? Ze bych se kdyz tak taky mrkl Citovat
Malta Vloženo 5. Květen 2015 Vloženo 5. Květen 2015 ... no to by mě taky zajímalo, páč vlnovec střední díl a koncový díl je jeden kus ... tak pak už zbývá jen přichycení ke katu, ne? Citovat
filippatrik Vloženo 6. Květen 2015 Autor Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Tak hoši není to jeden kus aspoň ne na mojim cca metr za vlnovcem mám spojku výfuku, klasická objímka. http://www.autotypautodily.cz/_obchody/autotyp.shop5.cz/prilohy/185745_0.jpg.big.jpg Dejme tomu, že cca tuhle. No jelikož byla volnější šichta a po domluvě s mistrem sem si vyjel v práci na rampu, jen tak pro zajímavost sem se chtěl poprvé podívat na spodek auta. A ohlížím výfuk, který jako každý jiný po zimě dostává zabrat. No a od spojky k vlnovci cca 10cm taková černá šmouha, ohlížím blíže a zjistil sem, že je to očouzené od vyfukových plynu. V autodružstvu mi řekli, že to je uplně klasický případ, že je to normální neboď zkondenzovaná voda si hledá tu nejratší cestu ven, a že to je ten moment co si ji našla a prská od tamtud ven. Takže Aspire přišel sem na to jen náhodou. A Malta: já to mám na autě takto viz foto z netu, zakroužkovaná spojka kolem, které byla netěsnost Editováno: 6. Květen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat
filippatrik Vloženo 28. Květen 2015 Autor Vloženo 28. Květen 2015 Tak jen na rychlo z mobilu: Pred rezervou sem mel strceny polystyrenovy bebech ktery akorat zabiral prostor pro ulozeni ruznych veci, ktere nemusi byt vsem na ocich. Takze vytahnout rezervu a vytahnuta polystyrenova vypln. Nyni ve volnem prostoru umistena hadra, rukavice, lekarnicka a nejake dalsi drobnosti. V tomto zapalu jsem nainstaloval sitovy system od skodovky do kufru. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Květen 2015 Vloženo 28. Květen 2015 Ten polystyren abych vytahl musi i rezerva se vytahnout ? Sitovy program jsem si hned ten den co jsem si privezl auto nasadil hned do kufru. 1 Citovat
filippatrik Vloženo 29. Květen 2015 Autor Vloženo 29. Květen 2015 Aspire : musis vytahnout rezervu maly problem ale rychlovka Ja ten sitam mel taky ale mel sem neoriginalni udelanou vanu fuuuj takze uz letela po dovolene bude original a setreni na staveni baraku takze tazne atd 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Vloženo 29. Květen 2015 Jo original je original ja mam ten gumovy koberec a kdyby nebyl takovy tezky tak je luxusni. Jen jak jsem to objednaval tak jsem nevedel vlastne jak co vypada. 1 Citovat
filippatrik Vloženo 29. Květen 2015 Autor Vloženo 29. Květen 2015 20 teho si sahnu a vyzkusam snad mi to vyjde a nebude ti to vadit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.