Malta Vloženo 26. Červen 2016 Vloženo 26. Červen 2016 Tomku, to je prosté, neboť roomster je fábia jen po A sloupek, zadní náprava a vše okolo, tedy i nádrž je Octavie 1 1 Citovat
filippatrik Vloženo 31. Srpen 2016 Autor Vloženo 31. Srpen 2016 Tak dlouho jsem zde nic nepřidával. Abych vyjasnil situaci. Roomsterovi naskakují kilometry astronomickou rychlostí a dnešním dnem atakuji hodnotu 40 000km. V poslední době absolboval klasickou cestu do Chorvatska na ostrov Hvar s průměrnou spotřebou 7l/100km. To víte, když se spěchá tak se spěchá.Cesta krom ČR paráda Roomster jezdí jako drak mrak.Blíží se velká garanční prohlídka, která by se měla uskutečnist v listopadu 2016 nebo 45 000km. Byl sem nucen před časem zavitat do autodružstva, jelikož mi vozidlo hlasilo garančku, ale v papírech bylo jasně napsané 11/2016 nebo 45000km. Tudíž mi vynulovali počítadlo a termín je listopad jak má být. Dále auto absolbovalo i lehký terén, kdy jsme s přítelkyni jeli na největší bod ostrova sv.Nikolu foto dodám. A opětovně bude nějaká ta reklamace se připravovat a to klasicky hlavová opěrka spolujezdce (už je to na mašli ale), vržou pružiny v řidičové sedačce, povrzávání loketní opěrky. Je to třeba reklamovat dokud je auto ještě v záruce jelikož příštím rokem záruka končí. Dále se auto v poslední době využívalo hodně na převoz nábytku a to tak že: stěhování FM > Ostrava převoz nábytku do Ostravy převoz nábytku pro sousedku převoz nábytku pro babičku od přítelkyně a teď přichází doba opětovného stěhováné ale to Ostrava > FM Novinky na autě: Jinak novinky na autě nejsou vůbec žádné, hlavně ted , že letos byl náročný rok na dovolené (3) a také náročný rok na stěhování. Ale určitě tu stojí zmínit, že jsem skoro provedl kup nového rádia s Windowsem, ale bohužel pán z Brna nějak nechtěl komunikovat tak sem to vzdal a věnoval se své práci. No to bude asi všechno fotografie dodám později. A kdo se dostal ve čtení na rychlo splácaných nesmyslů až sem tak je borec. 2 Citovat
filippatrik Vloženo 1. Září 2016 Autor Vloženo 1. Září 2016 Hosi chvíli času doufám že zítra dodám fotky Citovat
filippatrik Vloženo 1. Září 2016 Autor Vloženo 1. Září 2016 Ale aby jste neřekli zde jsou dvě fotky z cesty co mám v mobilu zbytek foťák:) 1 Citovat
filippatrik Vloženo 1. Září 2016 Autor Vloženo 1. Září 2016 A je to tam chlapi zítra snad zbytek fotek A další fotka rychlosti na maxidotu když se zrovna přepisuje 4 na 5 3 Citovat
filippatrik Vloženo 2. Září 2016 Autor Vloženo 2. Září 2016 Takže fotky zas a m zabodoval. Na bytě u přítelkyně chnapnu hardisk že zahraju fotky u našich jelikož tam budu celý víkend teď a ejhle fotky nejsou na harddisku ale zůstaly v notebooku. Takže fotky budou přidány nejdříve v pondělí ale doufám že je hned v pondělí ráno nahodim. Citovat
filippatrik Vloženo 5. Září 2016 Autor Vloženo 5. Září 2016 Pár snímků z dovolené, snažil sem se zaměřit na auto 5 Citovat
TOMUS Vloženo 6. Září 2016 Vloženo 6. Září 2016 Fotky fajn Patrick nebyl jsi včera v polsku mezi 14:00 a 15:00? Na cestě jsem viděl podobnou roomsterku viděla a měla českě spz. Citovat
TOMUS Vloženo 7. Září 2016 Vloženo 7. Září 2016 (editace) To ještě mám dobré oči a paměť Jizby jsem ještě nečetl Editováno: 7. Září 2016, autor: TOMUS Citovat
filippatrik Vloženo 8. Září 2016 Autor Vloženo 8. Září 2016 Tomus : jo jeli jsme po 15h z Wisly Citovat
filippatrik Vloženo 18. Září 2016 Autor Vloženo 18. Září 2016 Už se to rýsuje ještě 100km a je tam 41 tisíc. A blíží se i garančka 45tis nebo listopad. Citovat
filippatrik Vloženo 21. Září 2016 Autor Vloženo 21. Září 2016 A je to tam 41 054km. Kdo má furt tankovat ještě měsíc a pomalu přezouváme na plecháče... Citovat
MilanHos Vloženo 25. Září 2016 Vloženo 25. Září 2016 Jediný štěstí že je to v ČR "povinnost". A člověk se pak na jaro těší dvojnasob Citovat
filippatrik Vloženo 27. Září 2016 Autor Vloženo 27. Září 2016 Ono se to zdá skáče to samo to je do práce 22km z práce 22km k našim 26km a furt něco. Pro babu do práce 8km. Takže je to fičák. Zimáky mám i teď na autě sem dojížděl tatové z Rapidu, ale budu to muset za chvíli přehodit na ty plechové 14tky :(.No co se dá dělat. Citovat
filippatrik Vloženo 8. Říjen 2016 Autor Vloženo 8. Říjen 2016 Tak dneska velký den. 1. Oslava 42000km. 2. Konec pneu zimních. 3. Přezouvání a pruser (strhnul sem na bezpecaku matku) podařilo se mi sundat hlinikace všechny ale ty plechové disky co sem dotáhl bezpecakem už sem nepovolíl takže v pondělí servis. 4 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.