Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak dlouho jsem zde nic nepřidával. Abych vyjasnil situaci.

Roomsterovi naskakují kilometry astronomickou rychlostí a dnešním dnem atakuji hodnotu 40 000km. V poslední době absolboval klasickou cestu do Chorvatska na ostrov Hvar s průměrnou spotřebou 7l/100km. To víte, když se spěchá tak se spěchá.Cesta krom ČR paráda Roomster jezdí jako drak mrak.Blíží se velká garanční prohlídka, která by se měla uskutečnist v listopadu 2016 nebo 45 000km.

Byl sem nucen před časem zavitat do autodružstva, jelikož mi vozidlo hlasilo garančku, ale v papírech bylo jasně napsané 11/2016 nebo 45000km. Tudíž mi vynulovali počítadlo a termín je listopad jak má být.

Dále auto absolbovalo i lehký terén, kdy jsme s přítelkyni jeli na největší bod ostrova sv.Nikolu foto dodám.

A opětovně bude nějaká ta reklamace se připravovat a to klasicky hlavová opěrka spolujezdce (už je to na mašli ale), vržou pružiny v řidičové sedačce, povrzávání loketní opěrky. Je to třeba reklamovat dokud je auto ještě v záruce jelikož příštím rokem záruka končí.

Dále se auto v poslední době využívalo hodně na převoz nábytku a to tak že:

1. stěhování FM > Ostrava
  2. převoz nábytku do Ostravy
  3. převoz nábytku pro sousedku
  4. převoz nábytku pro babičku od přítelkyně
  5. a teď přichází doba opětovného stěhováné ale to Ostrava > FM

Novinky na autě: Jinak novinky na autě nejsou vůbec žádné, hlavně ted , že letos byl náročný rok na dovolené (3) a také náročný rok na stěhování. Ale určitě tu stojí zmínit, že jsem skoro provedl kup nového rádia s Windowsem, ale bohužel pán z Brna nějak nechtěl komunikovat tak sem to vzdal a  věnoval se své práci.

No to bude asi všechno fotografie dodám později.

A kdo se dostal ve čtení na rychlo splácaných nesmyslů až sem tak je borec.

:lol::lol:

Vloženo

Takže fotky zas a m zabodoval.

Na bytě u přítelkyně chnapnu hardisk že zahraju fotky u našich jelikož tam budu celý víkend teď a ejhle fotky nejsou na harddisku ale zůstaly v notebooku.

Takže fotky budou přidány nejdříve v pondělí ale doufám že je hned v pondělí ráno nahodim.-_-

Vloženo

Ono se to zdá skáče to samo to je do práce 22km z práce 22km k našim 26km a furt něco. Pro babu do práce 8km. Takže je to fičák. Zimáky mám i teď na autě sem dojížděl tatové z Rapidu, ale budu to muset za chvíli přehodit na ty plechové 14tky :(.No co se dá dělat.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dneska velký den. 

1. Oslava 42000km.

2. Konec pneu zimních.

3. Přezouvání a pruser (strhnul sem na bezpecaku matku) podařilo se mi sundat hlinikace všechny ale ty plechové disky co sem dotáhl bezpecakem už sem nepovolíl takže v pondělí servis.

received_1422437904433105.jpeg

received_1422438471099715.jpeg

received_1422438484433047.jpeg

received_1422438494433046.jpeg

received_1422438491099713.jpeg

received_1422438511099711.jpeg

received_1422438541099708.jpeg

IMG_20161008_105524.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...