Prochaine Vloženo 24. Duben 2015 Vloženo 24. Duben 2015 1) Mám MR2014 a měl jsem pár dnů půjčené MR2015 a všiml jsem si, že u MR2015 si ovladač topení pamatuje zapnuté vyhřívání sedadla i po vypnutí zapalování a vyndání klíče, to mi u MR2014 rozhodně nedělá a vyhřívání sedadla se při vypnutí zapalování vypne. 2) Před několika dny mi měnili HF modul a od té doby se mi po nastartování nevypíná autorádio když se zrovna připojuje telefon. Prostě se připojí a jen se mi ukáže ikonka na maxi-dotu. Žádný tón, nic. Možná to je také změna související s MR2015 a tím, že mi pří výměně dali novější jednotku. Za tohle jsem fakt rád. Víte o tom někdo něco? Citovat
Kazimir80 Vloženo 28. Duben 2015 Vloženo 28. Duben 2015 Mam MR2013 1) toto se dá nakódovat (myslim že to je v ŘJ centr elektriky) 2) bude též kódování, HF musí být v nějakém vztahu s rádiem. Kus za kus bez nastavení nedělá dobrotu K. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.