ondikTDI Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ahoj chci se poradit otec má fabii HTP najeto poctivých 30 tis km pouze servis škoda ažn poslední rok to začínám dělat já,protože pracuji v servise jako technik. najede tak 2 tis km za rok max pouze couračky po městě. no a během cca 300 km to sežere vodu z MAX na MIN. auto parkuje v garáži,takže si myslím,že nějaká netěsnost hadic je vyloučena,ale zeptám se jestli ten motor nemá nějaké kritické místa krom těsnění pod hlavou,kde by to mohlo brát vodu. na víčko se podívám,ale fakt nevím kudy by to mohl žrát. Otec to chce řešit. já říkám mám zadarmo vodu, budme dolívat a pak to střelíme.Můžu to dát jako fušku podřízeným,ale nějak levně to taky nevyjde berou tak 300 na hodinu. nejlevnější by na tom bylo to těsnení vím že stáva do 500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Podívej se na nádrž chladící kapaliny, jestli tam není nějaká malá prasklina. Taky zkus kouknout na okolí teplotního čidla, chladiče, atd... je možné, že tam bude nějaký únik. Co olej? Je v pohodě? Nemáš z toho bílou kaši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 28. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 olej OK je prostě jak u novýho auta světle hnědý. zkusím to kontrolovat při zahřátem motoru na 90. je možné,že je vadné víčko,ale nikdy jsem se s tím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Mne v poslednom case unika voda cca podobnou rychlostou, ale viem cim to je - nejako netesni ta vypustacia priruba na chladici a neviem poriadne dotiahnut. Vzdy v garazi pod autom na tom konkretnom mieste najdem mokry flak. Teraz moc nejazdim, cize to ani velmi neriesim, ale zacina ma to stvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.