ivoch Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) Říčan Editováno: 29. Květen 2015, autor: ivoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 ako si zistil tie vstreky? ...máš nejaký výpis z diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivoch Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Říčan Editováno: 29. Květen 2015, autor: ivoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Prvniho pul roku to snad musi dokazat prodejce, ne? Nebo takto je to jen u bazaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivoch Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Říčan Editováno: 29. Květen 2015, autor: ivoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Nestaci, ze tvrdi, ze jsi natankoval spatne palivo. Musi to nejak dokazat. Je na nem, aby dokazal, ze v dobe prodeje byly vstriky v poradku. (Pokud toto neplati jen pro bazary.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk K. Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Už je asi pozdě ale, já měl ten samý problém. Odešel mi 2. vstřik. Měl jsem to trochu složitější (přes Bazar a smlouvu o sprostředkování), ale s prodejcem jsem se domluvil na vstřiku 1/2 on 1/2 já (protože jsem auto nutně potřeboval). Dle mého, by to ale v tvém případě na prodejci aby prokázal, že je to tvá vina. Logicky vzato, za jedno natankování ti neodejdou vstřiky. Tuším, že na vstřiky je záruka doživotní, za předpokladu kvality nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Doživotní záruka na vstřiky? A jak si na toto přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No ono také záleží jak je napsaná kupní smlouva-pokud by ve smlouvě bylo napsáno,že kupující kupuje vozidlo jak stojí a leží, tak se nemůže odvolávat na skryté vady. To samé platí kdyby bylo vozidlo koupené v dražbě-také se nejde odvolat na skryté vady. Nicméně ten kdo vozidlo prodal bude vždy tvrdit,že vše bylo v pořádku a jedině soud to rozhodne-a to jsou další peníze-soudní poplatky,posudek znalce atd. Ve finále to může vyjít dráž než oprava a na tom většina prodejců spoléhá-dělá mrtvého brouka a ať se kupující(poškozený) předvede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivoch Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 No ono to auto je taky 6 let staré a má najeto 185.000. Prodejce tvrdí, že je to běžné opotřebení při tom nájezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 to čo si porobil (upravil) s tými tvojími príspevkami? Říčan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Říčan Co Říčan? Tu editaci poněkud přeháníš, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.