Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

Vloženo

Ahoj, nevíte někdo zda se dá změnit rychlost, při které se vrátí sklopené couvací zrcátko u spolujezdce do původní polohy? Případně v jaké jednotce hledat?

Vloženo
V 27. 4. 2025 na 21:46, marasAUQ napsal:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou?

Vloženo

Nemám, vůbec jsem nevěděl, že něco takového vůbec je, doteď jsem jezdil baworáky éčkové řady, takže je pro mě koncern trochu španělská vesnice…

Vloženo

Dobrý den, najdu tu někoho z okolí Turnova, či Mladé Boleslavi, kdo by mi dokázal nakodovat zavírání 5tých dveří přes centrál a popř. přes tlačítko v autě? Mám Superba combi, rv. 10/2019. A popř. ještě zjistit, co by se dalo dále nakodovat, jako line asistent atd, funkci rozpoznávání značek mám. 🙂 Moc děkuji za případné odpovědi. Hezký den. 

• o 3 týdny později...
Vloženo

(69) kódování hledejte parametr označující region (například „North America/US“ nebo „RoW/EU“).

Změňte na RoW, což znamená zbytek světa, nebo tak nějak. 

Pokud je to nové nainstalované, musí se ještě upravit (19)(09)(03)(13)(6c).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...