Fanouš Ch Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna https://github.com/jilleb/mib2-toolbox Nainstaluj na SD kartu. Vlož do SD1. V radiu najdi aktualizace(stačí podržet MENU) a nahraj to. Automaticky se ti aktivuje GreenMenu a + tam budeš mít různé vychytávky a nastavení. Pak se stim dá ještě pracovat dál, jako změnit menu viz moje radio. 1 Citovat
Heno69 Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna (editace) Prosím te jak tam aktivuji HMI Sport ? Editováno: 7. Dubna, autor: Heno69 Citovat
Fanouš Ch Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Nejsem si jist, jestli to přes GEM jde. Každopádně si tam ještě stáhni (ze stejných stranek/doplněk k Toolboxu) https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash Karta musí zůstat stále připojena v autě. V menu v GEM najdi a dej instalovat "fec koding" nebo tak nějak. Tam by měl být i FEC na Sport menu. Ale nemám vyzkoušeno, zda to funguje. Respektive, jestli to stačí k aktivaci. Citovat
Heno69 Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Práv cez M.I.B._More-Incredible-Bash som to chcel robiť ale tam je práve podmienkou na spustenie GEM aktívne Developer mode. .... Nie ? Citovat
Fanouš Ch Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna A tou aktualizací toho MIB Toolboxu to pravé aktivuješ. Sám jsem to tak dělal. Citovat
marasAUQ Vloženo 27. Dubna Vloženo 27. Dubna Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. děkuji. Citovat
Joco776 Vloženo 28. Dubna Vloženo 28. Dubna V Plzni bych mohl, kdybyste nikoho nenašel z okolí. Citovat
midlan Vloženo 28. Dubna Vloženo 28. Dubna Ahoj, nevíte někdo zda se dá změnit rychlost, při které se vrátí sklopené couvací zrcátko u spolujezdce do původní polohy? Případně v jaké jednotce hledat? Citovat
Fanouš Ch Vloženo 28. Dubna Vloženo 28. Dubna Jelikož je zrcátko elektrické, tak přeci v centrální elektrice 09😉 Citovat
ExecutedDonut Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna V 27. 4. 2025 na 21:46, marasAUQ napsal: Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. děkuji. Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou? Citovat
marasAUQ Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna Nemám, vůbec jsem nevěděl, že něco takového vůbec je, doteď jsem jezdil baworáky éčkové řady, takže je pro mě koncern trochu španělská vesnice… Citovat
vohas Vloženo 1. Května Vloženo 1. Května Dobrý den, najdu tu někoho z okolí Turnova, či Mladé Boleslavi, kdo by mi dokázal nakodovat zavírání 5tých dveří přes centrál a popř. přes tlačítko v autě? Mám Superba combi, rv. 10/2019. A popř. ještě zjistit, co by se dalo dále nakodovat, jako line asistent atd, funkci rozpoznávání značek mám. 🙂 Moc děkuji za případné odpovědi. Hezký den. Citovat
ExecutedDonut Vloženo 1. Května Vloženo 1. Května Pokud do té doby nikoho neseženeš tak bych se měl 23,24.5 pohybovat v okolí Mácháče. 1 Citovat
vohas Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května Zatím se nikdo neozval, ale když to půjde, tak se klidně můžeme domluvit :). Citovat
ŠtěpánKmoch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Dobrý den, prosím o radu. Je možné přes vcds nakonfigurovat region řídící jednotky tažného zařízení z USA na EU? Popřípadě prosím o informaci jak. Děkuji a přeji hezký den. Citovat
Fanouš Ch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května (69) kódování hledejte parametr označující region (například „North America/US“ nebo „RoW/EU“). Změňte na RoW, což znamená zbytek světa, nebo tak nějak. Pokud je to nové nainstalované, musí se ještě upravit (19)(09)(03)(13)(6c). Citovat
ŠtěpánKmoch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Kódování již proběhlo, akorát mistr kódér nezměnil parametr USA - EU. Když změním tento parametr bude nutné znovu řešit kódování zbytku, nebo by to mělo být již OK? Citovat
Fanouš Ch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Nejsem žádný profík. Ale jsem přesvědčený, že se nic nezmění. Citovat
ŠtěpánKmoch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Tak v nastavených parametrech je RoW, ale zarazilo mě nastavení platformy: MEB nemělo by být na MQB? Citovat
Fanouš Ch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Co máš za auto? MEB je platforma pro Elektrická auta. Citovat
ŠtěpánKmoch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Ještě posílám foto z kódování s nastavenými parametry, kdyby vás něco trklo, že je špatně Citovat
Fanouš Ch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Jak píšu. MEB je elektrický auto. Asi bych to tedy změnil na MQB. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.