pershing Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ahoj dnes som si vsimol ze z mojho rapida nieco tecie. Miesto po ktorym je mlaka je cca hned pod vodicom. Ked som sa zohol a skontroloval to, vyzeralo to ako voda (bez zapachu, konzistencia), a vyzeralo to ze to vykvapkava z nejakeho otvoru. Neviete co to moze byt? Je to normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Normální - odtok vody z klimatizace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Těžko soudit jen na základě tohoto popisu, ale může to tak být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 no klimu som prave nepouzival uz asi 2 tyzdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Okostuj to a napis ako to chuti, mozno ti poviem co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 kostovka zatial nebola, ale cuchal som to zblizka a prislo mi to ako voda kontroloval som zaroven aj kvapaliny v aute a vsetko vyzera ok, tak hadam to bola len fakt voda, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Pršelo předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 To mi připomína, jak se kdysi řešil průtok vody Fabií 2. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/209452801081105/titulky#t=1m01s Musím se někdy schválně podívat, jestli to má Rapid také tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tak som mrkol to video a som si isty ma 100% ze dalsie moje auto nebude znacky skoda resp. vw group Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 praveze neprsalo.. budem to sledovat cez vikend, mozno to uz preslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 tak po prezreti videa vam mozem potvrdit ze ta vec z ktorej to zjavne tecie je hodne podobna ako ten nosnik na fabii.. myslim ze problem vyrieseny, vzrusovat sa nad tym nebudem, posledujem to ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 (editace) Na Rapidu si od novoty lámu hlavu s takovou blbostí. Když auto venku umyju a dám jej do garáže, tak je pod ním doslova jezero vody. U jiných aut (Fabia 1 i 2, Octavia, Roomster...) jsem to neviděl. A to po mytí nechám auto třeba i půl dne na zahradě vyschnout a i tak jej dám večer do garáže a ráno po ním jezero vody. Jindy (např. po dešti) není tento jev tak výrazný. Musí to vytékat někde z LP části u kola či před kolem. Když jsem měnil olej, tak jsem ten plastový podmotorový kryt provrtal dalšími dírkami, ale nepomohlo to. Prostě se tam ta voda někde nahromadí a pak poooomaličku kape ven. Zkusím se na to nějak zaměřit, kde se to může takhle hromadit. Příp. neřešil už někdo? Editováno: 26. Červenec 2021, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.