Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

dnes som si vsimol ze z mojho rapida nieco tecie. Miesto po ktorym je mlaka je cca hned pod vodicom. Ked som sa zohol a skontroloval to, vyzeralo to ako voda (bez zapachu, konzistencia), a vyzeralo to ze to vykvapkava z nejakeho otvoru.

Neviete co to moze byt? Je to normalne?

Normální - odtok vody z klimatizace.

Těžko soudit jen na základě tohoto popisu, ale může to tak být.

• Autor

no klimu som prave nepouzival uz asi 2 tyzdne

Okostuj to a napis ako to chuti, mozno ti poviem co to je ;)

• Autor

kostovka zatial nebola, ale cuchal som to zblizka a prislo mi to ako voda :D kontroloval som zaroven aj kvapaliny v aute a vsetko vyzera ok, tak hadam to bola len fakt voda,

Tak som mrkol to video a som si isty ma 100% ze dalsie moje auto nebude znacky skoda resp. vw group

• Autor

praveze neprsalo..

budem to sledovat cez vikend, mozno to uz preslo

• Autor

tak po prezreti videa vam mozem potvrdit ze ta vec z ktorej to zjavne tecie je hodne podobna ako ten nosnik na fabii.. myslim ze problem vyrieseny, vzrusovat sa nad tym nebudem, posledujem to ale

• 6 let později...

Na Rapidu si od novoty lámu hlavu s takovou blbostí. Když auto venku umyju a dám jej do garáže, tak je pod ním doslova jezero vody. U jiných aut (Fabia 1 i 2, Octavia, Roomster...) jsem to neviděl. A to po mytí nechám auto třeba i půl dne na zahradě vyschnout a i tak jej dám večer do garáže a ráno po ním jezero vody. Jindy (např. po dešti) není tento jev tak výrazný. Musí to vytékat někde z LP části u kola či před kolem. Když jsem měnil olej, tak jsem ten plastový podmotorový kryt provrtal dalšími dírkami, ale nepomohlo to. Prostě se tam ta voda někde nahromadí a pak poooomaličku kape ven. Zkusím se na to nějak zaměřit, kde se to může takhle hromadit. Příp. neřešil už někdo?

Upraveno od tom01

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.