Cubais Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) Jaký je prosím závit šroubu pro uchycení rezervy v zavazadlovém prostoru, případně délka šroubu? Auto jsem měl bez ní, rezervu jsem si skládal, ale chybí mi šroub pro uchycení. Případně kdyby měl někdo zájem o sadu pro opravu defektu s kompresorem a polystyrenovou výplň pro vůz bez rezervy, mám na prodej Editováno: 5. Květen 2015, autor: Cubais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Mám takový neodbytný pocit, že to není žádný běžný rozměr. Tady máš číslo originálního dílu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky, ještě počkám, jestli někdo nebude vědět, kdyžtak zkusím pohledat na vrakáčích, určitě to nebudou měnit v každé nové generaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Hm, tak asi je to jinak. FIII a tohle mě zmátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.