Cubais Vloženo 5. Květen 2015 Vloženo 5. Květen 2015 (editace) Jaký je prosím závit šroubu pro uchycení rezervy v zavazadlovém prostoru, případně délka šroubu? Auto jsem měl bez ní, rezervu jsem si skládal, ale chybí mi šroub pro uchycení. Případně kdyby měl někdo zájem o sadu pro opravu defektu s kompresorem a polystyrenovou výplň pro vůz bez rezervy, mám na prodej Editováno: 5. Květen 2015, autor: Cubais Citovat
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Vloženo 5. Květen 2015 Mám takový neodbytný pocit, že to není žádný běžný rozměr. Tady máš číslo originálního dílu: Citovat
Cubais Vloženo 5. Květen 2015 Autor Vloženo 5. Květen 2015 Díky, ještě počkám, jestli někdo nebude vědět, kdyžtak zkusím pohledat na vrakáčích, určitě to nebudou měnit v každé nové generaci... Citovat
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Vloženo 5. Květen 2015 Hm, tak asi je to jinak. FIII a tohle mě zmátlo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.