Publikováno Září 15, 200619 r Nezkoušel někdo dát do Filcky origo Škodovácký rádio Symphony (montované ve Fabiích a Octaviich)? Bude to vůbec fungovat nebo to potřebuje CAN bus?
Září 15, 200619 r Videl jsem to normalne fungovat ve Felicii. Bylo to Symphony z Octavie, Fabiacky se do klasicky 1DIN sachty nevejde... Upraveno Září 15, 200619 r od Maverick
Září 15, 200619 r Autor To je dobrá zpráva, chci do Octy dát Alpinu z minulýho auta a tohle posunout mamce do Filcky místo stávající kazety. Myslíš že tam nebude problém s kodováním, v návodu mám, že si rádio ověří samo bezpečnostní kód, ale tady nebude proti čemu?
Září 15, 200619 r To je dobrá zpráva, chci do Octy dát Alpinu z minulýho auta a tohle posunout mamce do Filcky místo stávající kazety. Myslíš že tam nebude problém s kodováním, v návodu mám, že si rádio ověří samo bezpečnostní kód, ale tady nebude proti čemu? funguje ulne vpohode ve vsech autech. videl jsem ve 120ce , v meganu( po prohozeni pinu)
Březen 27, 200817 r videl jsem ve 120ce Sakra, ja myslel ze jsem prvni No nic Koukam ze zas nekdo vytahuje uplne zbytecne stoleta temata
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.