pgard Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) Po výměně lanovodů ruční brzdy v servise jsem si všiml, že mi svítí podsvícení climatronicu po zapnutí klíčku. ty disleje s nastavenou teplotou. Před tím jsem si toho nikdy nevšiml, ale nejsem si 100% jistý, zda to tak není standardně. Po vypnutí climatronicu, na displeji OFF, podsvícení zhasne a rozsvícením světel se ztlumí na nastavenou intenzitu ostatních přístrojů. Jedná se Octavia před FL. To je v pořádku Nemůžete si mi prosím někdo podívat, jak to máte v autě? Díky. Editováno: 10. Květen 2015, autor: pgard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Je to úplne v poriadku, mám to podobne na MR2008. Pri daylight svieti iba klíma, nič iné. Bol by som ale radšej, ak by svietil STREAM miesto climatronicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Potvrdzujem tiez ze je to v poriadku. mne to tak isto svieti pri otoceni kluciku a vypnutých svetlach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pgard Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Děkuji za odpovědi. Tak asi mi to opravili, protože bych dal ruku do ohně, že to předtím nesvítilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Na radiu se da nastavit aby svitilo aspon to okolí hlavniho gombiku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak mě to teda nesvítí. Nastavená teplota se podsvítí až po zapnutí světel. MR 2008 před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Me ano pokud mas nastavene denni sviceni tak by to melo normalne fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.