Přejít na obsah

pgard

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pgard

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Koupil jsem na Alliexpresu kameru s přichycením přímo na zrcátko s dešťovým sensorem. Podle popisu má být na Skoda A5/Octavia 2012 Yeti etc. Když ale dorazila, tak mi do OII nesedí a podle obrázků co jsem našel na webu by neseděla ani do OIII. Protože se mi nechce nijak se s tím bastlit, potřeboval bych identifokavat pro jakou Škodu je to vlastně děláno a nabídnout dál. Nemá třeba OII FL jiné senzory? Nedokážete někdo identifikovat? Jedná se o tuto kameru: https://www.aliexpress.com/item/1920-1080P-Car-DVR-for-VW-Touareg-Sharan-Wifi-Hidden-Mirror-Dash-Camera-170-Degree-Support/32442592232.html?spm=2114.13010608.0.0.chnK8s + přikládám fotky s porovnání s "mým" originálním krytem.
  2. Děkuji za odpovědi. Tak asi mi to opravili, protože bych dal ruku do ohně, že to předtím nesvítilo :-)
  3. Po výměně lanovodů ruční brzdy v servise jsem si všiml, že mi svítí podsvícení climatronicu po zapnutí klíčku. ty disleje s nastavenou teplotou. Před tím jsem si toho nikdy nevšiml, ale nejsem si 100% jistý, zda to tak není standardně. Po vypnutí climatronicu, na displeji OFF, podsvícení zhasne a rozsvícením světel se ztlumí na nastavenou intenzitu ostatních přístrojů. Jedná se Octavia před FL. To je v pořádku Nemůžete si mi prosím někdo podívat, jak to máte v autě? Díky.
  4. Zůstal mi doma uni modul pro denní svícení se zpožděním a výstupem na levé a pravé světlo. Chtěl bych ho využít na současné rozsvícení předních světel a parkovaček součaně. Signál pro sepnutí vezmu z pinu 6, ale kam napojit výstupy relé? Našel jsem jen mlhovky na pinu 8, ale chci to mít podle předpisů a současně nechci žádná diodová světla. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...