Mirek17 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Ahoj, má někdo zkušenost s polepem zrcátek? Na kolik to cca příjde, jak jsou folie odolné (stabilní). Nejlépe Králevohradecký či Pardubický kraj. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Nazdar, daval som lepit ciernu strechu u chalanov co lepia folie na strechy skodoviek priamo pre SA, chcel som u nich aj zrkadla polepit, vyvetlili ze rapida ma blby tvar zrkadiel ze nepojde tu foliu dobre natvarovat, bude treba nadrezavat a bude to velmi blbo vyzerat, ze jednoznacne mam riesit nastriekom farby. Tak som isiel do SA ze kolko stoji u nich nastriekat kryty zrkadiel, vypocitali par na 70€ a hned navrhli alternativu ze sa daju kupit priamo cierne nove kryty tour de france za 66€/par...tak mas na vyber. Este lacnejsie riesenie dat niekomu napriklad garazovemu majstrovi nastriekat za 30€/par Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.