ben06 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Právě mi synek sdělil že při couvání drbl LP dveře, doma budu až na víkend, tak potřebuju vědět co je k demontáži třeba, dají se vyrazit čepy nebo je třeba povolit panty ale ty drží šrouby a nepamatuji si jakou mají hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feldac Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ahoj, nic moc extra nepotřebuješ, jen pár šroubováčků na odmontování matek :). Jen je možné, že budeš potřebovat speciální šroubováky, nevím, jaké máš. Pokud bys sháněl, tak nejlépe vzít nějakou sadu, třeba na Mojedilna.cz, tam sem kupoval já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Tak vzhledem k tomu, že to dotyčný řešil v roce 2015, tak to i vyřešil, ale už nenapsal jak to dopadlo [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ještě že tak, protože ta přiblblá rada by mu stejně nepomohla. Dotyčný zjevně nemá tušení, jak se to dělá, což je u prodejce nářadí trochu smutné. Alespoň elementární dovednosti bych očekával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 V 1. 4. 2019 na 21:35, Wittmann napsal: Ještě že tak, protože ta přiblblá rada by mu stejně nepomohla. Dotyčný zjevně nemá tušení, jak se to dělá, což je u prodejce nářadí trochu smutné. Alespoň elementární dovednosti bych očekával. I bez "chytré a rychlé" rady to bylo taky rychle vyřešeno po příjezdu domů z ciziny hrubou silou a dvěře fungovaly až do prodeje feldy. Jen jsem chtě upřesnění co přesně budu potřebovat k povolení pantů. Úplně blbej pane nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.