Publikováno Květen 12, 201510 r Právě mi synek sdělil že při couvání drbl LP dveře, doma budu až na víkend, tak potřebuju vědět co je k demontáži třeba, dají se vyrazit čepy nebo je třeba povolit panty ale ty drží šrouby a nepamatuji si jakou mají hlavu.
Duben 1, 20196 r Ahoj, nic moc extra nepotřebuješ, jen pár šroubováčků na odmontování matek :). Jen je možné, že budeš potřebovat speciální šroubováky, nevím, jaké máš. Pokud bys sháněl, tak nejlépe vzít nějakou sadu, třeba na Mojedilna.cz, tam sem kupoval já.
Duben 1, 20196 r Tak vzhledem k tomu, že to dotyčný řešil v roce 2015, tak to i vyřešil, ale už nenapsal jak to dopadlo [emoji6]
Duben 1, 20196 r Ještě že tak, protože ta přiblblá rada by mu stejně nepomohla. Dotyčný zjevně nemá tušení, jak se to dělá, což je u prodejce nářadí trochu smutné. Alespoň elementární dovednosti bych očekával.
Srpen 6, 20196 r Autor V 1. 4. 2019 na 21:35, Wittmann napsal: Ještě že tak, protože ta přiblblá rada by mu stejně nepomohla. Dotyčný zjevně nemá tušení, jak se to dělá, což je u prodejce nářadí trochu smutné. Alespoň elementární dovednosti bych očekával. I bez "chytré a rychlé" rady to bylo taky rychle vyřešeno po příjezdu domů z ciziny hrubou silou a dvěře fungovaly až do prodeje feldy. Jen jsem chtě upřesnění co přesně budu potřebovat k povolení pantů. Úplně blbej pane nejsem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.