Přejít na obsah

Koberec (vana) do kufru - přeprava psa


Keyfor

Doporučené příspěvky

Jsem čerstvým (14 dní) majitelem 3 roky staré Škody Superb Combi a právě řeším něco na ochranu podlahy kufru pro lepší údržbu nebo také pro případ převozu něčeho, co by mohlo poškodit podlahu kufru. Napřed jsem se samozřejmě podíval co škodovka nabízí originálního, ale nic mě nenadchlo.

 

"Gumový koberec do zavazadlového prostoru" - na oficiálním eshopu mě mate jeho popis. V popisu je uvedeno že "kopíruje tvar zavazadelníku" a dále je napsáno, že je určen pouze pro ty, co mají kufr s integrovanými lištami (můj případ). Podle tvaru i fotek se opravdu vejde přesně mezi lišty. Já ale potřebuji pokrýt nejlépe celou podlahu kufru a aby měl nejlépe i zvýšené okraje.

 

Na eshopu "autodoplnky-obchod.cz" jsem proto objednal toto:

http://www.autodoplnky-obchod.cz/vana-do-kufru-skoda-superb-ii-2010-combi-protiskluz/

 

Bohužel vanu vracím, je asi o 5 cm užší než podlaha kufru, takže chybí cca 11 cm na šířku (o 6 cm má být zvýšený okraj) a ostatní varuji aby si takovýto výrobek nekupovali. Vanu tedy vracím eshopu a pokračuji dále v hledání.

 

O ochraně kufru také přemýšlím z důvodu přepravy většího psa. Do přepravní klece ho dát nechci, na sedačky také ne, takže jsem objednal toto:

http://www.spokojenypes.cz/auto-postroje-mrize-potahy/ochranny-potah-do-zavazadloveho-prostoru-2-30-x-1-10-x-0-60m?id=24283

 

Zítra by měl být na poště, tak uvidím.

 

Doufám, že odkazy neporušuji nějaká pravidla. Odkazy nedávám z důvodu reklamy, ale místo nějakého nepřesného popisu.

 

Jaké máte zkušenosti s ochranou kufru nebo převozu psa VY? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/prepravni-vodotesna-vlozka-dma629001x--11/0/1/6/43/1001 - je to sice pro O2, ale do S2 sedan to pasuje i na originál úchyty. Byly myslím 2 verze pro sedan a kombi a už netuším, kterou mám, ale přežilo to cca 5 let 3 labradory, takže i dobrá kvalita :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ten origo. gumový koberec ze Škodovky, mám integrovaný lišty. Koberec pasuje na centimetry přesně od lišty po lištu a úplně přesně na délku. Výhodou je, že je nedotčená funkce lišt (a to jsem chtěl). Vozím na tom psa, dávali jsme na něj donedávna kočárek či mokré brusle po bruslení, prostě paráda. Po převozu psa vždy setřu vlhčeným ubrouskem (ty vozím standardně ve dveřích) a posbírám tím chlupy ze srsti.

Dřív jsem měl tu umělo-látkovou plachtu, chlupy na tom docela drží a když jedu ostřeji, tak bohužel si někdy ten náš debil (pes) vymáčnul žlázku - asi jak se "vrtí zadkem v zatáčkách" a pak plachta musí do pračky.

 

Nejvíc mě asi vadil u toho koberce smrad z gumy, který byl několik dnů dost silný.

post-24038-0-29205300-1431549106_thumb.j

Editováno: , autor: prassat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...