kozlik530 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ahoj kolegové, mám problém se zamykáním u F3, bez kessy a bez easystartu, cca 1000km najeto. Když přijedu po delší cestě, kdy na jejím konci normálně vypnu motor, vytáhnu klíč, opustím vozidlo a zabouchnu dveře tak nejde zamknout auto dálkou. Klíček blikne jako že vyšle signál ale auto se nezamkne ani neblikne, bez reakce na jakákoliv tlačítka. Zároveň vevnitř zůstane po vytažení klíčku hrát rádio, které musím nejdřív vypnout ručně (blues). Pak po chvíli to jde zamknout dálkou a už to funguje bez prbolému.. Také se mi stalo, že se auto samo od sebe po nastartování zamklo, i když se to předtím nikdy nestalo (ani netuším zdali to jde nastavit). asi pohovořím se servisem, jen mě napadlo jestli to neni nějaká kravina - funkce která očekává mojí interakci, když ale zrovna chci odejít z auta. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Pokud nemáš easy start, tak rádio se má vypnout po vytǎzení klíčku ze spínačky. Mǔže být vadná spínačka, která si pak myslí, že v ní ke stále klíček, potom nejde ani zamknout. Spíše to vidím na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plom Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Dobrý den, objevil se mi stejný problém. Auto r. v. 2016, 1.2 TSI 66 kw. Již není v záruce (půl roku). Když s autem popojedu tj. zhruba do 5 km, tak zamyká v pořádku. Pokud ale jedu delší jízdu, tak po zaparkování a vytažení klíčku ze zapalování nevypne autorádio. A po vystoupení auto nereaguje na dálkové ovládání klíče. A to ani s náhradním klíčem. Musím odemykat/zamykat u řidiče. Chyba zmizí, až když s autem po nějaké době popojedu. Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Možná pomůže přehrát software. 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 A co maxik, ukazuje otevření dveří řidiče? Jestli ne tak to dělá zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Popřípadě pokud auto nemá MaxiDot, do stropní světlo, reaguje na řidičovy dveře? Ikdyž tím že se ani nevypne rádio po vytažení klíčku ze zapalování to vypadá spíše na spínací skříňku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 A jo teď mi došel ten klíček. Spínačka. Jsem zblblej s tlačítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plom Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Osvětlení interiéru funguje správně. A palubní deska žádné otevřené dveře nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plom Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Tak konečně včera jsem byl v servisu. Nebyli schopni chybu nasimulovat. Diagnostika nic neukázala. Byl vyměněn zámek řízení. Cena 6000,- A teď se modlím, že je to ok. Ještě dlužím informaci, co se stalo 2 týdny před návštěvou servisu. Jednou se mi totiž stalo, že klíč vůbec nešel zasunout do zámku zapalování (je možné, že se zamknul volant). Naštěstí po několika chvílích a nadávkách se podařilo klíč zasunout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.