Host MichalF Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Mazlik !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 já ci taky třídveřáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogdan Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 s těma s tínama si mohl víc pohrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 s těma s tínama si mohl víc pohrát! jojo ten stin pod autem je odflaknutej ale to auto je naopak velmi pekny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 cely je to odflakly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 akorát se mi na tom nelíbí ta vypouklá kapota, vypadá to jako když má motůrek nádor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 akorát se mi na tom nelíbí ta vypouklá kapota, vypadá to jako když má motůrek nádor Ano ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Je zajímavý že polo je i jako 3 door a fabie ne!! Mě by se líbila takhle víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 akorát se mi na tom nelíbí ta vypouklá kapota, vypadá to jako když má motůrek nádor jj je to takovej "ČAJÍČEK" styl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Škoda tý kapoty jinak jako celek je to docela v pohodičce.. Njn nebejt koncernu tak by už určitě nějaká fabie 3dv. ze škodovky vyjela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.