martik007d Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Zdravím, přestalo se mi vypínat vnitřní osvětlení. Při zamknutí zhasne, ale už se světla pomalu neztmavují. Zhasne to okamžitě a po nastartování světla svítí po celou dobu jízdy a nereagují ani na vypnutí tlačítky v kabině. Může to být komfortní jednotkou ? Nesetkali jste se s tím někdo? Děkuji za odpovědi. Škoda superb 103kw 2011 kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Se to chová jak u mě, když mi smradi nechají zapnuté vnitřní stropní lampičky.... Vypínače lampiček a přepínač u zrcádka jsou na oko OK? Co diagnostika? Editováno: 26. Květen 2015, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 diagnostika kod469 zobrazovaci jednotka v jednodratovem režimu nic jiného přepinač i vypinače ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 a nemůže to být špatný spínač v některých dveřích?že by nespínal jako kdyby byly nějaké dveře otevřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Myslel sem ze jo ale ze začatku sem zavrel dvere a svetlo pomalu zhaslo po otocenim klicku se to rozsvitilo a uz nezhaslo takze to sviti po celou dobu jizdy masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Hlavne mi nejde do hlavy ze kdyz zamknu tak to zhasne hned a ne pomalu s pritmivanim jak to delalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 máš někde přerušený datový drát, nejspíše z některých dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimosak Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zacalo mi to delat to same SII 2014, vyresil jsi to prosim nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Jj vyřešil mi to autoelektrikař tuším za to byla kabeláž mezi dveřmi řidiče přestalo mi to i zamykat levou stranu dveří po nějaké době ale nevím jestli se nahrával ještě dále mel to hotové asi za hoďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimosak Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Diky moc. Nahodou autoelektrikar nebyl z Prahy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 25. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Nee jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimosak Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Dekuji, u mne zatim pomohlo pobouchani na stropni osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martik007d Vloženo 29. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Tak to je nejjednodušší 😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.