iphonik4 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Zdravím, tento dotaz je pro spíše majitele DSG převodovky ve spojení s TSIčkem (popřípadě ty, kteří s tím mají zkušenosti). U mojí nové RS TSI (nájezd 1000km) jsem si všiml jednoho jevu. Když při parkování někdy hodím z Déčka eRko, tak v jednom z např 50 případů tam neskočí zpátečka hned a po mírném přídání plynu trvá tak třeba 1-2 s, než auto opravdu jde do záběru a začne couvat. Věťsinou se u toho ozve mírné kliknutí. Ale není to ani nijak hlasité, nebo extra nepříjemné. Je to většinou, když je přechod mezi D a R moc rychlý. Je to normální? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sklac Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Cau mam DSG, ale v Golfe s TSI motorom a robi to aj mne, povedal by som, ze je to vlastnost DSG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Toto bude zrejme vlastnosť DSG, aj mne sa to stáva, ako keby mi išla zaradená rýchlosť vyskočiť, potom chytí a auto robí čo má...Škoda... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Presne tak. Ta tvoje kocicka je liftback? Jestli jo, tak mame stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Nic takového jsem nepozoroval ani na Golfu TSI (jenom 2500 km-7°, suché spojky) ani na Scoutu TDI (12 000 km - 6° "mokré" spojky). Ale to nebude žádná závada, to fakt bude vlastnost DSG, protože mně to zase dělá spoustu jiných věcí, které mi přijdou nenormální, zvláště v souvislosti se Start/Stop systémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Diky za odpoved jeste nekdo. Nejake zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Dělá mi to totéž u 1.8 TSI 4x4. Vždy když dojedu domů a couvám do garáže do mírného kopce musím počkat po zařazení R cca 1-2s aby při sešlápnutí plynu auto couvalo. Nějak tomu nepřiřazuju že by to byla závada a beru jako vlastnost, která mi víceméně nevadí a počítám s ní. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Iphonik hlavne kdyz chces couvat, tak by auto melo stat. Jinak to dela I u starsich aut, vlasnost dsg. Editováno: 28. Květen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ahoj kluci, diky za odpovedi. Kokto, neboj znam to z manualu. U obou DSG, co jsem zatim vlastnil radim R pouze, kdyz stojim. Jenze stejne to asi nestaci. Zvykl jsem si totiz, ze HNED jak auto zastavi (necekam ani sekundu), tak tam hodim R. A obcas to udela tohle. Tak proste budu pomalejsi u predchozi DSG u dieselove RS jsem si toho nevsiml. Nicmene mozna jsem byl pomalejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Moja RS-a je combi a diesel...ale kočička rozhodne nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.