jan.lukac Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ahoj, nemá někdo fotky sestaveného vyčištěného vnějšího homokinetického kloubu? Při výměně poškozené manžety jsem klub raději vyčistil a chtěl bych si ověřit, že jsem jej sestavil dobře. Kloub se celkově skládá ze třech dílů a kuliček. Vnitřní kroužek i hvězda s ticícihranem jde vložit oběma směry. Potřeboval bych poradit se sestavením. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tady to mas, vic fotek nemam. Snad ti to nejak pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.lukac Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Díky, jseš si jistý že jsi to složil stejně? Dle výkresové dokumentace bych spiš čekal, že to bude střední díl přesně naopak. Editováno: 4. Červen 2015, autor: jan.lukac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Daval jsem si na to velky pozor. Skladal jsem to tak, aby vsechno bylo jako pred rozdelanim a to i neprohozeni jednotlivych kulicek. Ale chybu jsem teoreticky udelat mohl (velmi nepravdepodobne) nebo to mohl nekdo spatne slozit prede mnou. Nicmene jsem s tim uz najel nekolik desitek tisic km a vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.lukac Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 tak jsem to složil podle tebe a vypadá že je to OK, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak to v poradku snad i zustane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.