Publikováno Červen 2, 201510 r Ahoj, nemá někdo fotky sestaveného vyčištěného vnějšího homokinetického kloubu? Při výměně poškozené manžety jsem klub raději vyčistil a chtěl bych si ověřit, že jsem jej sestavil dobře. Kloub se celkově skládá ze třech dílů a kuliček. Vnitřní kroužek i hvězda s ticícihranem jde vložit oběma směry. Potřeboval bych poradit se sestavením. Děkuji
Červen 4, 201510 r Autor Díky, jseš si jistý že jsi to složil stejně? Dle výkresové dokumentace bych spiš čekal, že to bude střední díl přesně naopak. Upraveno Červen 4, 201510 r od jan.lukac
Červen 5, 201510 r Daval jsem si na to velky pozor. Skladal jsem to tak, aby vsechno bylo jako pred rozdelanim a to i neprohozeni jednotlivych kulicek. Ale chybu jsem teoreticky udelat mohl (velmi nepravdepodobne) nebo to mohl nekdo spatne slozit prede mnou. Nicmene jsem s tim uz najel nekolik desitek tisic km a vse v poradku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.