NikolasCZ Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 V 7. 2. 2016 na 19:36, Karlos082 napsal: Vypinani 2 valcu ve meste a mimo mesta, to je v podstate dukaz toho ze hlucnost se nezvysuje a zadna vibrace neni!!! IMG_8954.MOV TZFC5946.MOV WAKQ0334.MOV Jezdím v tom autě, dát jako důkaz video z mobilu... V létě, když jsem jel pomalu se staženými okýnky, zcela slyšitelně to při přepínání cvakne. A při jízdě na dva válce to více vibruje. To mobil asi nezachytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikolasCZ Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 V 9. 7. 2016 na 9:02, 2recon napsal: Dobry den, mohl bych se zeptat zdejsich majitelu, jak zvlada tento motor plne obsazene vozidlo, dejme tomu 2 dospele plus 2 deti a zavazadla, nedochazi mu " dech" treba v kopcich? Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk Záleží, jaká máte měřítka :-). Rozhodně se naložený chová jinak než prázdný (předjíždění). 3.0 V6 TFSI to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 https://www.garaz.cz/magazin/testy/3005704-test-skoda-superb-1-4-tsi-solidni-zaklad 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ahojte, mam tuto motorizaciu objednanu tri tyzdne, dnes mi volali zo salonu, ze zial tento motor uz nepojde do vyroby a moja objednavka bude musiet pockat do augusta, ked prebehne homologizacia 1,5TSI. Pozeram teraz slovensky konfigurator, tak sa momentalne neda vybrat ziadny benzinovy motor... Nemate niekdo blizsie info? Nezacnu sa teraz hromadit objednavky na 1,4(1,5) s tym, ze sa doba cakania zacne vyrazne predlzovat? Dik za kazde info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Vcera som sa bavil s predajcom a je to kvoli homologizacii podla novych EU pravidiel. Motory su, ale caka sa az dostanu homologizaciu. Pravdepodobne auta budu vyrobene cakat na homologizaciu. Presnejsie info urcite poskytnu ludia co su blizsie k fabrike :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ahojte, nemate nikdo presnejsie info, kedy dostanu homologizaciu benzinove motory? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ptej se ve správném tématu, nebo spíš svého prodejce nebo přímo ŠA. Tady je to nepatřičné, když je o jiném motoru a ještě v technické sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZD3ND4 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 V 13. 6. 2018 na 20:46, Wlady1980 napsal: Ahojte, mam tuto motorizaciu objednanu tri tyzdne, dnes mi volali zo salonu, ze zial tento motor uz nepojde do vyroby a moja objednavka bude musiet pockat do augusta, ked prebehne homologizacia 1,5TSI. Pozeram teraz slovensky konfigurator, tak sa momentalne neda vybrat ziadny benzinovy motor... Nemate niekdo blizsie info? Nezacnu sa teraz hromadit objednavky na 1,4(1,5) s tym, ze sa doba cakania zacne vyrazne predlzovat? Dik za kazde info.... Ahoj hlavní problém nových benzínových motorů bude filtr pevných částic, který má být výrazně dražší než u TDI. Já mám Superb 1.4 TSi 110 kW ACT a maximální spokojenost, ale mám Adaptivní podvozek s možností změn jízdních režimů a mám nastavený motor na Sport a jede krásně. V režimu normal je to líný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Kluci mohli by jste nekdo vyzkouset kdo mate 1,4TSI s vypinanim 2 valcu jestli vam to funguje i pri zapnutem tempomatu? Ja kdyz ho zapnu tak se mne na displei vypnuti 2 valcu nikdy neobjevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) A mas klasickej nebo adaptivni? Ja klasicky a do 140 km/h odpojovani valcu funguje. Editováno: 29. Listopad 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Mam adaptivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Tak možná ještě zkus nastavit režim jízdy na EKO, jestli se to pak nespíná jenom v tomto režimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Eko rezim mam u adapt. temponatu nastaven stale. Budu se na to muset zeptat ve Skode servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Tak to je zvláštní. Když jsme jezdil se zápůjčkou, tak adaptivní tempomat klidně dvouválcový režim pouštěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Tak ted mne dosla odpoved z autorizovaneho servisu: "Během provozu vozidla s použitím tempomatu dochází k neustálé, byť třeba i drobné, regulaci výkonu a točivého momentu motoru. Funkce vypínání válců z uvedeného důvodu není v tomto režimu k dispozici. Je to tedy sériový stav, nikoliv závada." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) To se mi úplně nezdá... To jako by to nemělo pustit dvouválcový režim ani při jízdě z kopce, kde není požadavek ani na výkon ani na krouťák....? Třeba to tak je, ale přijde mi to zvláštní. Editováno: 29. Listopad 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Mne to prijde taky zvlastni, ale napsal jsem do vice servisu tak uvidim az prijdou dalsi odpovedi. Prave v tom vidim smysl uspory, ze jedu treba 4 hodiny po dalnici klidnym tempem 100-130km/hod samozrejme se zaplym tempomatem a jen na 2 valce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Jak rikam, klasickej tempomat s tim nema problem. Do 140 umozni 2valcovy režim. Jak na tempomatu nastavim 141, tak uz motor slape na vsechny 4 valce. I z kopce. Mam dojem, ze i ta zapujcka na adaptivní tempomat jela ve 2valcovem rezimu. Ale je to uz 3 roky a mozna si to uz nepamatuju. A nebo taky neco za tu dobu zmenili.... Mozna bych nepsal do servisu (tam mnohdy vari z vody), ale primo do Skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oslejsek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 (editace) Mně se válce vypínají. Zkoušeno dnes v režimu normal i sport v rychlosti kolem 80 km/h, adaptivní tempomat. Editováno: 30. Listopad 2018, autor: oslejsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 nemas prosim te nejaky kontakt do te Skodovky? Komu napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 před 2 minutami, oslejsek napsal: Mně se válce vypínají. Zkoušeno dnes v režimu normal i sport v rychlosti kolem 80 km/h, adaptivní tempomat. hmm. Dnes pujdu jeste jednou vyzkouset s vypnutym vyhrivani skla, sedacky, klimatizace atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S9oon Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Ahoj, dnes jsem vyzkoušel a vypíná se. Mám teda leona, ale stejně...Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 po praci vecer odzkousim a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Tak konecne odzkouseno. Ujeto testovacich pres 50km abych tomu dosel na kloub Maxi Dot musi byt preply aby ukazoval okamzitou spotrebu teprve potom to ukazuje odpojovani 2 valcu i s tempomatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) Tak slava :-) Jinak jses dukaz, ze odpojeni valcu je (takrka) nepostrehnutelne. Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.