dobis Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 (editace) zdravim, řešim následující problém...za jízdy motor sebou někdy trhne, někdy jen kuckne, někdy jak kdyby ztratil výkon, někdy zas při rozjezdu jede jako kdyby mě něco zezadu drželo a pak vystřelí jak kdyby mě to pustilo poté zas jede jak má Editováno: 22. Červen 2015, autor: dobis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobis Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Poznatek..dneska jsem si povšiml divnýho zvuku čerpadla v nádrži...čerpadlo je slyšet jak přidává nebo ubírá chaoticky na otáčkách, nemělo by držet stálý otáčky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 může to být ono, něco podobnýho jsem měl já , začal bych palivovým filterm, pak čerpadlem, pokud je čerpadlo hlučnější, může to být ono, není věčný, mé přestalo tlakovat , začalo být při neutrálu a stání slyšet až k řidiči, začalo to , když už mělo 275 tis.km. Třeba postačí vyměnit ten filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobis Vloženo 25. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 dneska sem se dostal k měření tlaku čerpadla...za chodu motoru kmitá mezi 2,2-2,3 bar...na přiškrcení a následný puštění vůbec netlakuje...drží stálou hodnotu. Z jednoho videa popisoval chlapík vadný čerpadlo a z jeho výkladu usuzuji, že to moje je tedy v pr***. Filtr jsem měnil cca 2 měsíce nazpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.